srb38vx Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 fajny seacik, widziałem ale nie macałem bo na razie nie można, do środka zajrzałem tylko przez szybę bo wyczyszczony i nie można, ehhh chciałbym mieć tak czysto z przodu jak on w bagażniku w przyszłym tygodniu jestem u ciebie
srb38vx Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2014 Endriu czym malowałeś to lusterko ? Oczywiście lusterko do drobnych tajli ,papier wodny 2500 i matowanie
dziadek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Fajna padlina :PSilniczek pewnie fajny na miasto bo wygrzebie się z każdych obrotów i nie trzeba często sięgać po lewarek ale na trasę to pewnie już do wyprzedzania trzeba co? Edytowane 2 Grudnia 2014 przez dziadek
srb38vx Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2014 Fajna padlina :PSilniczek pewnie fajny na miasto bo wygrzebie się z każdych obrotów i nie trzeba często sięgać po lewarek ale na trasę to pewnie już do wyprzedzania trzeba co? Bartek miałeś podobną padlinę z tym motorem bo to co napisałeś zgadza się w 100% Ale na trasie też się fajnie radzi do 200 km|\h tylko to spalanie mam zamiar się tym bujnąć nad może w lato tylko nie wiem czy nie lepiej samolotem lecieć ,pewnie taniej by wyszło sory za jakoś zdjęć
main Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 zaczyna się to samo pomyślałem. jak go kupił powiedział " nie byda do niego cis kasy, to je yno auto na przetrwani przez rok" prawda taka że Endrju by se kupił hulajnogę i ją też by pomodził :grin: :grin: :grin:
jedrekx Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 znamy Andrzejka i wiemy jak to z nim jest
armando Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Sory za OT ale powiedzcie mi czy seat Altea 2.0 tdi juz są wszystkie na CR ? Żeby nie było mi się seacik podoba
dziadek Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Sory za OT ale powiedzcie mi czy seat Altea 2.0 tdi juz są wszystkie na CR ? Żeby nie było mi się seacik podoba W altea to prawie nie ma silników cr , same pd , dopiero pod koniec produkcji masz cr
armando Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Sory za OT ale powiedzcie mi czy seat Altea 2.0 tdi juz są wszystkie na CR ? Żeby nie było mi się seacik podoba W altea to prawie nie ma silników cr , same pd , dopiero pod koniec produkcji masz crCzyli jakiś głupot się naczytałem. Dzięki
jedrekx Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 ale w altei są 2.0 mniej awaryjne, bo montowane poprzecznie..
Maniek@ Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 zaczyna się to samo pomyślałem. jak go kupił powiedział " nie byda do niego cis kasy, to je yno auto na przetrwani przez rok" prawda taka że Endrju by se kupił hulajnogę i ją też by pomodził :grin: :grin: :grin: dokładnie ja tez to słyszałem i podejrzewam ze te mody sie skończą dopiero jak środek seata bedzie wyglądał przynajmniej jak w b7 lub b8
main Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 zaczyna się to samo pomyślałem. jak go kupił powiedział " nie byda do niego cis kasy, to je yno auto na przetrwani przez rok" prawda taka że Endrju by se kupił hulajnogę i ją też by pomodził :grin: :grin: :grin: dokładnie ja tez to słyszałem i podejrzewam ze te mody sie skończą dopiero jak środek seata bedzie wyglądał przynajmniej jak w b7 lub b8 Pany wpadł dziś do mnie i siedziałem w lełonie. szczerze to do Kasi pozwolił mi siąść tylko raz i to po minucie mnie zjeba... że się mam nie bawić elektrycznym siedzeniem ale do czego zmierzam chłopaki i dziewczęta się zaczęło i to poważnie. synek se teraz musi kupić jeszcze jakiś fajny śpiwór albo ciepło pierzina :grin: :grin: bo kino już mo lepsze w aucie niż domowe . tv z domu będzie za chwile albo tu, albo na allegro wystawiony bo będzie oglądał filmy w aucie.
andynl Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 o jeszcze mnie tu nie było Coś Ty to chłopaku kupił???? jakaś dupra lełon.............. rury kangury gdzie są ?? Jak to mówią mężatki - mały ale wariat
laki83 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 jakoś długo nie zagladałem do tego działu i ....co jak pacze??Andrzej cos ty za padake kupił? z roboty cie zwolnili czy co?
Arturoo Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Dziś trochę przetestowałem spalanie tego bolida 60 km przy 200 km/h spalanie 17L Jak w 2,5 .....fajny dupowozik .....bezawaryjnej jazdy Andrzejku jakoś długo nie zagladałem do tego działu i ....co jak pacze??Andrzej cos ty za padake kupił? z roboty cie zwolnili czy co? Zrobi Cię ta padaka jak będzie chciała Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Arturoo
laki83 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Artur a ty w koncu wsadziłeś do padła nowy silnik i już pyskujesz?
Arturoo Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Teraz stary niestety ale jesteś w okolicy najwolniejszy ....no chyba ,że dydo cytryną stanie koło Ciebie to jakieś szanse masz
laki83 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Teraz stary niestety ale jesteś w okolicy najwolniejszy ....no chyba ,że dydo cytryną stanie koło Ciebie to jakieś szanse masz oj zdziwiłbyś sie czy jestem najwolniejszy zdziwiłbys sie
Rekomendowane odpowiedzi