manny90 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Pięknie Reniu Też się w weekend za taki zabieg zabiorę
jedrekx Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 jest tak... pedantycznie czysto zresztą Reniu ma zawsze wypucowane auto to i silnik też musi być
gurban6 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Reniu wyszło super Środków do mycia silnika jest wiele.Tak jak napisałeś,używam płynu "fular" już od kilku lat i nic nie dzieje się (jest to środek organiczny).Trochę pracy a efekt wyśmienity .Reniu teraz możesz jak ja podchodzić do silnika w białych rękawiczkach Tak na marginesie,to płyn polecił mi kolega ( handlarz samochodami) Ciekawe czemu on tak myje te silniki przed sprzedażą :gwizdanie:
Reniu Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Bo handlarze chcą ukryć ślady zapoceń i wycieków. Ja nie muszę nic ukrywać a efekt końcowy bardzo cieszy moje oko
Reniu Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 Hmmm... nic ostatno się u mnie nie wydarzyło, może tylko to że wpadł do głowy pomysł na kubełki w czarnej skórze Mam też kilka ostatnich shot'ów: Ostatnie foto typowo dla porównania z podświetlanymi kratkami, na które mam smaka od początku posiadania A4
Artur82 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 a nie myslales o dokladkach i progach w kolor
Reniu Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 Myślałem... boje się, że będzie odłazić z progów (twarda guma), dokładki to nie problem.
dawid195a Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Mi nic nie schodzi po 2 latach więc maluj śmiało , fajna furka zadbana
manny90 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Hmmm... nic ostatno się u mnie nie wydarzyło, może tylko to że wpadł do głowy pomysł na kubełki w czarnej skórze Mam też kilka ostatnich shot'ów: Ostatnie foto typowo dla porównania z podświetlanymi kratkami, na które mam smaka od początku posiadania A4 Jak ja ci zazdroszczę felunlku...
Artur82 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Reniu spokojnie nic nie bedzie schodzilo...zalatwie Ci temat jak nalezy
rafalekx Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Reniu liczniczek z FISem z polifta To jest ogroooooomna zmiana na + polecam Jakiś programik to tam u siebie masz?
Reniu Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 Licznik z FISem chodzi mi po głowie, krateczki podświetlane z polifta i kubełki, bo na naleśnikach siedzi się do d*py Softu nie robiłem bo chciałem mieć wcześniej ogarniętą mechanikę. Oczywiście również wirus za mną też chodzi
Mathis Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Ten silnik wygląda świetnie - masz wycieki? oczywiście żart, zadbane autko Pół-skóry Recaro coś co bym widział u siebie Dobrze, że ja już mam FIS, podświetlane kratki mniej do modzenia
fusse Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 a fajki to musisz regularnie papierem leciec, czy nie brudza sie?
Reniu Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 Żadnym papierem! Są tak wygłaskane, że wystarczy wilgotna szmatka
Artur82 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Reniu wynegocjowalem dla Ciebie b.dobra cene na lakierowanie dokladek...jestes zainteresowany?? jak tak to wal na kom albo PW (lepeij kom) [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 08:55_________________________________________________aha i na Bete tez mam innego goscia (lepsza cena-i lepsza jakosc)
Reniu Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 Wreszcie udało się zamontować podświetlane krateczki (EU) z polifta Ten mod chodził za mną od początku posiadania B5 także jestem bardzo syty Wielkie podziękowania dla Manny'ego
manny90 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Do usług Zajebingo U siebie też będę rezał na pewno, jeszcze nie wiem kiedy, ale będę
Rekomendowane odpowiedzi