Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1.9TDI] Moja Ala z 96'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam jedno pytanie czy ty seryjnie miales na desce licznik spalania paliwa ??? bo ja mam prawie 2 lat starsza i nie mam tego ???

Opublikowano

to jest FIS (komputer pokładowy). tak miałem seryjnie cały licznik, wszystko ori.

Opublikowano

Iverson to idz odgarnij snieg i pokazuj fotki .. a nie tutaj tylko smaku narobisz i teraz mamy czekac do jutra.

a opony jakie masz naciagniete na te kolka ?

ps. ja tez po kupieniu swoim 17" tez doszedlem do wniosku ze optymalnie bedzie 18" :decayed:

chcesz kupic szara skorke z s4 do sedana w stanie idealnym :D ? ( chyba jeszcze jest na sprzedaz ) za 1400-1500zl ( razem z boczkami )

Opublikowano

opony mam dunlop sp sport maxx 225x45. co do skórki to zmieniam autko pod koniec roku, także dzięki za pamięć ale koniec inwestycji :decayed:

Opublikowano

dzięki kolego :th:

Opublikowano

każdy elektronik samochodowy Ci to zrobi a koszta to nie mam pojęcia[br]Dopisany: 26 Marzec 2008, 22:47 _________________________________________________nowe fele

20080327001cj1.jpg 20080327002iu4.jpg 20080327003fm5.jpg 20080327vd2.jpg

Opublikowano

eee tam paździochy te fele, one idealnie wygladają w 18" i wzwyż. no ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.

Opublikowano

eee tam paździochy te fele, one idealnie wygladają w 18" i wzwyż. no ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.

ee tam glupoty gadasz......

ale jak cos to moge je od Ciebie odkupic..... :decayed: a Ty sobie 18-stki zapodasz.... :wink4:

Opublikowano

no wiem, że lepiej-teraz tak standardowo, bez szału :wallbash:

Opublikowano

ja sniegu tej zimy jeszcze nie widzialem tyle :kox: co do felg ... nie jest zle ale tamte mi sie bardziej podobaly ... co nie znaczy ze te mi sie nie podobaja :kox:

Opublikowano

to dawaj fotki Basenik, jaki koszt pomalowania??

Opublikowano

Iverson czym malowałeś ramkę dookoła grilla, bo planuję u siebie taki zabieg :gwizdanie: Jaka to farba? A i czy to jest czarny połysk czy mat? Co polecasz jeszcze pomazać na czarno w sreberku? :rolleyes: Żeby było widać "pakiet black" :naughty:

Opublikowano

fotki wieczorem, ja dalem 900zł za wszytko czyli polerka, malowanie, prostowanie (4 kola), montaz. Sama polerka + malowanie jakies 600zł

Opublikowano

grill to pomalowany lakierem pod kolor nadwozia w moim przypadku brilliant black. w srebrnym to czarne fele,czarny grill z logo audi i z tylu tak samo czarne ringi i masz pakiet black hyhyhy. kolo za samo malowanie wołał ode mnie 350zł jak się pytałem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...