malinator Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 a to moje A4 po Vectrze poliftowej wsiadlem w Audi i jest pieknie pozdrawiam
wojtas-audi Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Autko bardzo ladne, i bardzo bardzo sluszna decyzja ze zmiana na AUDI, oby sie dobrze sprawowalo !!
bratpit Opublikowano 1 Maja 2006 Opublikowano 1 Maja 2006 Śliczne , jednak czarny kolor to jedynie słuszny , super wygląda. Pstryknij jeszcze zdjęcia środka
Gość Keżor Opublikowano 1 Maja 2006 Opublikowano 1 Maja 2006 zajo autko. to musi być lans kierować z miejsca pasażera :twisted: sam bym takie chciał silniczek bardzo dobry, wiem bo mam taki mam pytanko czy to lusterko od strony Twojego pasażera jest takie samo jak po Twojej stronie?? i moze załatwił byś mi takie lusterko co jest po Twojej stronie najlepiej srebrne ?? bo mnie to małe lusterko do szału doprowadza pozdrawiam
malinator Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Opublikowano 1 Maja 2006 zajo autko. to musi być lans kierować z miejsca pasażera :twisted: sam bym takie chciał silniczek bardzo dobry, wiem bo mam taki mam pytanko czy to lusterko od strony Twojego pasażera jest takie samo jak po Twojej stronie?? i moze załatwił byś mi takie lusterko co jest po Twojej stronie najlepiej srebrne ?? bo mnie to małe lusterko do szału doprowadza pozdrawiam hej, lusterka sa identyczne, co do zalawtienia takiego lustra to ciezko, ciezko na szrocie znalesc Audi ale nigdy nie mow nigdy.Jak cos bedzie to dam znac. wczesniej jak mialem vectre to niebylo problemu z czesciami(na szrocie stoi okolo 40) czesc ludziom na forum vectry sprzedalem pare dupereli. mam pytanko ile pali Ci ten silnik w miescie? na trasie Anglia Polska bratu te autko spalilo ponizej 5 litrow(oczywiscie nie szala zapewne) serdecznie pozdrawiam kuba
Gość Keżor Opublikowano 1 Maja 2006 Opublikowano 1 Maja 2006 mam pytanko ile pali Ci ten silnik w miescie? no na trasie to poniżej 6 litrów schodzi. a co do miasta to koło 7litrów. a co do lusterka to byłbym wdzięczny :mrgreen:
heluś Opublikowano 2 Maja 2006 Opublikowano 2 Maja 2006 Audi jest piekne, juz wiem ze kolor ktorego bede szukal to czarny
malinator Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Opublikowano 2 Maja 2006 czarny to straszny kolor, troche czesciej musisz autko prac ale tak to zupelnie inaczej sie prezentuje a to przeciez 97 rok ale mi i mojej kobiecie sie bardzo to autko podoba serdecznie pozdrawiam
dziarule Opublikowano 2 Maja 2006 Opublikowano 2 Maja 2006 autko swietnie sie prezentuje tylko to zdjecie wnetrza mi sie miesza ciezko by bylo sie przyzwyczaic
malinator Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Opublikowano 2 Maja 2006 autko swietnie sie prezentuje tylko to zdjecie wnetrza mi sie miesza ciezko by bylo sie przyzwyczaic tez tak mowilem i kobieta tez mowila ze ciezko ale jak jak zrobisz trase anglia Polska to zdazysz sie przyzwyczaic hihihi a tak powaznie to jednak ineczej,im wiecej jezdzisz w anglii tym dzwiniej jest w Polsce.Zreszta czlowiek do wszystkiego sie potrafi przywyczaic i tak samo odzywczaic ale za to lewa reka biegi czlowiek wrzuca to jest sztuka hihihi pozdrawiam kuba
dark79 Opublikowano 2 Maja 2006 Opublikowano 2 Maja 2006 ale za to lewa reka biegi czlowiek wrzuca to jest sztuka hihihi da rade, mnie to chłopaki w Angli od razu na Transita dali, miałem szybki kurs po Londynie, ale po tygodniu to nawet juz wyprzedzalem bez problemu :mrgreen: :mrgreen:
malinator Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Opublikowano 2 Maja 2006 hahaha oj mozna sie szybko nauczyc zwlaszcza na starym fordzie a juz nie mowiac o londynie piorunujaco szybki kurs
dark79 Opublikowano 3 Maja 2006 Opublikowano 3 Maja 2006 a najlepsze to, że jako pomoc drogowa , ale jak jeździłem po japoni to już był luzik, tylko migacze z wycieraczkami mają też zamienione i zamiast migacza włanczałem wycieraczki :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi