Brodson Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Witam przymierzam się do założenia instalacji lpg do mojej audiczki 1.6 i gazownik zaproponował mi taki o to zestaw dodam ze szukam instalacji do max 2 tyś z założeniem Parownik - Tomasetto Zawór odcinający - Tomasetto Zbiornik -Stako 53l Wielozawór - Tomasetto Wlew paliwa - Tomasetto Przewody - Fagumit Elektroniczna jednostka sterująca - Zenit pro Wtryskiwacze - valtek Filtr - certools koszt z założeniem to 1900zł i pytanie brzmi czy za ta cene dostanę coś lepszego?
jacek70 Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Myślę że raczej nie znajdziesz chyba że dołożysz 500. Wtedy masz o wiele większy wybór. Z drugiej strony to 1.6 nie jest za bardzo wymagającym motorem i powinno wystarczyć.
kosmo.a3 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 oj, kłania sie zasada ze oszczedza po montazu instalacji a nie na instalacji, tylko pamietaj ze potem jak coś sie popsuje to czy ktos inny ci wyreguluje tą instalacje, chodzi mi o kompa ale to juz twoja decyzja
Leopold27 Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Parownik - Tomasetto za słaby on jet do 90km
edekxp Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Parownik zavoli n i stag4 lub 200, wtryskiwacze też bym zmienił chociaż na fastregi
Magik123 Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 Wsadz wtryski Barracudy 115, przelatasz na tym 150 tyś i będą chodzić, a jak założysz jakiś chłam, to bedziesz bulił za czyszczenie, regeneracje itp, reduktor Zavoli N jak wyżej, nie do zabicia, u mnie chodził od nowości 180tkm I lata dalej u kumpla, Sterownik założ jakiegoś Staga czy LPGTECHa, kazdy w razie coś Ci to ogarnie.
Emejcz Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Do 1.6 nie ma sensu pchać się w koszta. Nawet valteki to pociągną. Jednakże na uwadze miej po primo poprawność instalacji, jak gość zrobi na tanim sprzęcie to ok, ale żeby to zrobił dobrze... bo jak spieprzy instalacje to będzie słabo.
zwonko Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 parowników tomasetto to jest conajmniej kilka może chca mu zamontować Arctic'a Valteki można by zmienić na AC W-01. Co do sterownika do tego autka też bym brał coś co gazmani lepiej ogarniają. fagumity, to ponoć lubią puszczać gaz nawet jako nowe xD ale nie testowałem więc moze to tylko plota
Rekomendowane odpowiedzi