Pablo2506 Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) już wiem jest koloru srebrnego , dzwoniłem do aso i też na podsufitce jest kartka naklejona i na nej pisze jaki jest kolor Edytowane 31 Lipca 2015 przez Pablo2506
QuikSilver Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Witam u mnie jest taki kod N1F/LF tyko kolor rozszyfrowałem
woszu Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Witam. Potrzebuję kupić tapicerkę słupków do mojej B6. Ja mam kolor LA, czyli czarny soul. Sprzedawca na wlepce ma LC, czyli ciemno szary, swing. Problem w tym, że te kody dotyczą dolnej części tapicerki. Czy da radę określić tą jasną górna część? Czy one się różnią w LA i LC?
kufel26 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Jaki to kolor tapicerki? Wersja sline we wlepie kod N1H/QE. Siedzenia i boczki maja kolor jakby niebieskiWysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Czerwca 2016 przez kufel26
darek181289 Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 chciałbym kupić zestaw tonujący do gałki zmiany biegów, tylko nie wiem jako to kolor.. może ktoś pomoże? B7 usa, beżowy środek
Ray-Ban Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Witam pomoże ktoś w dobraniu koloru tapicerki mam numerki itd spod podłokietnika itd?.Pozdrawiam
Onyks Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 Kolor mojego wnętrza zgodnie z wlepka to : twist (beż) N1H LE / STD Mam jednak problem z określeniem koloru podszybia. Pomóżcie.
KamusV6 Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 1 godzinę temu, Onyks napisał: Kolor mojego wnętrza zgodnie z wlepka to : twist (beż) N1H LE / STD Mam jednak problem z określeniem koloru podszybia. Pomóżcie. Podszybie, góra boczków, kierownica, gałka i ręczny to kolor JIVE. Wiem, bo mam identyczne. PS - widzę, że masz dość zjechaną gałkę ręcznego, jakbyś był zainteresowany, to mam do sprzedania po regeneracji.
Onyks Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Zjechaną gałkę ręcznego ? Chyba mówisz o dźwigni zmiany biegów. .? Zastanawiam się jak ten Jive będzie współgrał z platin hell. Ktoś ma może taką kombinację u siebie ? ( mowa o popielniczkach i ramce biegów) Edytowane 11 Lutego 2017 przez Onyks
KamusV6 Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 14 godzin temu, Onyks napisał: Zjechaną gałkę ręcznego ? Chyba mówisz o dźwigni zmiany biegów. .? Zastanawiam się jak ten Jive będzie współgrał z platin hell. Ktoś ma może taką kombinację u siebie ? ( mowa o popielniczkach i ramce biegów) Oczywiście, chodziło mi o gałkę zmiany biegów W moim aucie po praniu wnętrza odkleiła się podsufitka. Nie mogłem znaleźć nigdzie beżowej (Twist), więc kupiłem podsufitkę, razem z poszyciami słupków od lini okien w górę, z rączkami, słonecznikami wszystko w kolorze Platin Hell. Jeśli ktoś nie wie, to myśli że jest tak fabrycznie, bo ładnie to się skomponowało z boczkami i deską, dół wnętrza beżowy, góra siwa. Ale jak by to wyglądało jeśli chodzi o dekory i popiołkę nie mam pojęcia. Ja u siebie chcę wymieniać dekory, ale w gre wchodzą tylko czarne.
Onyks Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 Do tej pory miałem podobny plan ale ciężko znaleźć zadbane. Obecnie chce założyć listwy szczotkowanego alu a resztę właśnie z platin hell. Jeśli różnica w kolorach będzie zbyt duża popielniczki i ramkę biegów wymienie na czerń. PS. Wyślij mi na Pw ofertę tej gałki, chętnie zerkne.
nowiciusz Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) Czy może ktoś napisać jaki mam kolor tapicerki skórzanej- kod CX ?????? nie jest to c7 a allroad ale nie chciałbym zakładać nowego tematu. Edytowane 7 Marca 2017 przez nowiciusz
Klawisz-84 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Ok chłopaki szukam boczków do auta w takim oto określeniu N2l i QL :-) są to skóry z materiałem po środku ale on jest inny niż mam w tej chwili czarny soul. To mi przypomina taki materiał speed z moich siedzeń sline szmacianych.Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
trepek Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 Gdzie na przednim fotelu mogę znależć oznaczenie tapicerki? Gdzie znajduje się metka z oznaczeniem?
sitar Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 14 minut temu, trepek napisał: Gdzie na przednim fotelu mogę znależć oznaczenie tapicerki? Gdzie znajduje się metka z oznaczeniem? Tego nie wiem ale daj vin to zobacze
trepek Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 Oznaczenie tapicerki mam LC czyli swing. Chcę zmienić fotele na sporty ale nie chciałbym kupić niewłaściwego koloru. Jak wiadomo, aparaty różnie przekłamują kolory i np. z fotelami poniżej mam małą zagwozdkę, co to może być:
major13 Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 witam. U mnie na wlepce jest LC swing ale tapicerka była zmieniana na skóre a podszybie i góra boczków ze drzwi jest ciemniejsza. Kolor to chyba ten JIVE ale jak to sprawdzic?
miuoshsnd Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Witam. Czy ktoś z was byłby w stanie stwierdzić kolor tapicerki? Przymierzam się do wymiany podsufitki poniewaz poprzedni właściciel uparł bez odpowiedniej wiedzy i matereial najzwyczajnie rozwarstwil się. Na dzień dzisiejszy tylko takie zdjecia. Jutro mogę zrobić inne wcześniejszą porą.Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
PabloWroc Opublikowano 11 Stycznia 2019 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Witam,może ktoś wie co to za kolor o oznaczeniu ZQ ? Generalnie jest jasno szara fotele recaro .
karol721 Opublikowano 8 Marca 2019 Opublikowano 8 Marca 2019 witam, podpowie ktoś jaki to kolor tapicerki? NOL/NQ
Rekomendowane odpowiedzi