Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nawigacja RNS-E zwykła czy ledowa, różnice - softy - info

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak było info z radia na FIs z Symfony .tylko w tym RNS -DX niemam infa na fisie bo niemam tunera , do RNS-E nietrzeba chyba tunera zeby było info na fisie ?

Edytowane przez razor37

Opublikowano

VCDS musi byc pełna wersja czy wystarczy demo , albo czy mozna to tez zrobic vag comem 409 , a i powiedz mi jeszcze co to wogule znaczy np:0 xxxxx: model te x co to jest pisze tak 0x xxxx: Diagnostyka dla przednich głośników

0 - activ
1 - inactiv , niewiem co te x znacza .

Opublikowano

vcds lite lub vcds nic innego tam gdzie masz x oznacza miejce w kodowaniu jak masz znak zapytania to program pyta o cyfre na twoim przykładzie tam gdzie x ma byc jeden lub zero kolejny x to kolejna cyfra kodowania

Opublikowano

No ok VCDS ale czy musi byc pełna wersja , bo mam ale niepełna .

Opublikowano

Thanks , ale to jest pełna wersja zajmujaca tylko 3,25Mb , i juz nietrzeba nic crakowac i szukasz klucza ?

Opublikowano

Thanks , ale to jest pełna wersja zajmujaca tylko 3,25Mb , i juz nietrzeba nic crakowac i szukasz klucza ?

wersja juz zarejestrowana.

Opublikowano

nic robisz tylko auto scan w aucie i gotowe

Opublikowano

Acha to ok , jutro sprawdze jak to sie ma , jeszcze chciałem zapytac czy na windzie xp pójdzie ale chyba powino bo demo chodzi .

Opublikowano

Panowie o kabelkach to inny DZIAŁ jeszcze jeden Post i leca OSTRZEZENIA :hi:

Prosze nie zaśmiecac watka

Opublikowano

jak wiadomo do a4 b7 rns-e LED pasuje idealnie tylko od seata exeo ale przy uruchomieniu pojawia sie logo seata http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/57/43/99/85/5743998570 , czy jest mozliwosc zmiany tego loga na audi ?

Edytowane przez jankes3

Opublikowano

jak wiadomo do a4 b7 rns-e LED pasuje idealnie tylko od seata exeo ale przy uruchomieniu pojawia sie logo seata http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/57/43/99/85/5743998570 , czy jest mozliwosc zmiany tego loga na audi ?

Jest możliwość jak najbardziej

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pytanie do tych co mieli okazję użytkować starego RNS-E i LEDowego. Czy zauważyliście różnicę w czasie przełączania pomiędzy utworami (słuchając karty SD) ?

Ten egzemplarz który mam okazję testować potrzebuje ok 2sekund aby przeskoczyć na kolejny utwór. Nie jest to zależne czy karta jest SD czy SDHC. W przypadku starego RNS-E przełączanie następowało niemal natychmiast. Trochę upierdliwa przypadłość zwłaszcza jak się chce przeskoczyć o kilka utworów.

Opublikowano

Potwierdzam przełączanie utworów trwa trochę dłużej niż w zwykłym RNS-E ale czy dwie sekundy... :eusathink: , wg. mnie jakąś sekundę, nigdy nie mierzyłem.

Nie jest to zależne czy karta jest SD czy SDHC.

A ja myślałem że to przez karty SD które zostały mi po poprzedniej RNS-E, ale nie chciało mi się sprawdzić jak jest na SDHC :wink:

Opublikowano

A ja pomyślałem że to dlatego że mam SDHC 32G dlatego eksperymentowałem z mniejszymi. Zastanawiające, niby miał być szybszy procesor a to akurat wyraźnie wolniej chodzi.

Za to mnie ogromnie cieszy funkcja scrol w nawigacji, ogromnie ułatwia prześledzenie całej zaplanowanej trasy wcześniej tego nie było.

Opublikowano

Jeden gostek z allegro chce sprzedać rns-e do A4 jak twierdzi i poprosiłem go o zdjęcie naklejki info i taką mi przysłał , czy można odczytać po tych danych ze zdjęcia czy to oryginał , który rok produkcji i do jakiego modelu audi? 65edaa7094b973e9817cf8b63572e46c.jpg

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Przecież numer zaczyna się na 8P0... więc jest za A3, tylko panel mógł być wymieniony i dlatego twierdzi że jest z A4.

Opublikowano

A3 2015 rok wersja 8P0 035 193 G Audi A3 Europe, MY 2011 początek produkcji