Buba Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Witam, Teraz czas na mnie:) Do tej pory mialem Honde CRX (nawet dwie) ale juz mi sie znudzilo jezdzenie taczka po polskich drogach. Czas na cos wiekszego z potencjalem. Majace to cos. Po dlugich rozmyslaniach, czytaniach ogladaniach zostaly dwa auta a4 albo passat. Z racji tego ze mialo byc duze to tylko kombi. Niestety passat kombi jest brzydki... Audi jest zgrabne i z tego co sie doczytalem mniej awaryjne. Potencjal musi byc wiec jedyna sluszna opcja to 1.8T Po dlugich nocach spedzonych przed kompem i szukaniem ogloszen znalazlem. Szukalem czarnej ale niestety nie udalo sie znalezc godnej uwagi...udny Zdjec srodka brak bo brudny jest. http://picasaweb.google.pl/Bubaa11/Avancik# Plany: BRC SQ24 Soczewki Ladne alu Moze gleba Zobaczymy na co fundusze pozwola Narazie banan na twarzy z jazdy :> :>
rafalekx Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Ładna seria Może jakieś foty wnętrza? :gwizdanie: Jakie zmiany planujesz? Ja bym proponował: wymianę grilla na jakiś ori, najlepiej od S4 Lampy przednie zmienić na ori zespolone soczewki po II lifcie Jak chcesz zobaczyć jak wyglądają na sreberku to patrz u mnie (niżej link) A i kierunki w błotnikach wymień na białe, mała/tania rzecz a cieszy oko :> Poza tym ładne sreberko, rocznikowo tak jak moje :>
Buba Opublikowano 29 Września 2008 Autor Opublikowano 29 Września 2008 zmiany dokladnie takie jak napisales narazie pozostaje wymiana plynow, filtrow, podlaczenie pod kompa bo sie nie znam za bardzo na audi i sprawdzenie co i jak tam siedzi. szkoda ze nie ma ori felg. Znalazlem jedna w bagazniku. Nigdy chyba wyjmowana nie byla z nowiutka opona pirelli p8000. oczywiscie wizyta na spocie w wawie
rafalekx Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Jeszcze zrób coś z tym wydechem bo dziwnie wystaje I oznaczenie na tylnej klapie coś strasznie wysoko naklejone, też to popraw, ja bym tą mozaikę z klapy wywalił I chyba powinieneś mieć wszystkie felgi takie jak ta w kuferku :gwizdanie: 16''?
Buba Opublikowano 29 Września 2008 Autor Opublikowano 29 Września 2008 Nie wiem dlaczego tak wyszlo. Chyba poprzedni wlasciciel je zabral a o tej zapomnial. Teraz stoi na zimowkach (15'') a Tam jest letnia (16''). Znaczkow z tylu juz nie ma, mozaika tez zniknie
Gość Daymoon Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 ładna furka...... a tak na marginesie to niebieskie wnętrze zaraz kojarzy mi się z adkiem co nie Panie rafalekx a ty buba czasem nie zrób tego samego co on
Maniusiek28 Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 ładna i do tego ten silniczek....chyba następnym razem kupie autko z takiam
Patrykbor Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Ładna furka :> masz pole do popisu przy rezaniu
ra-v Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 buba: cyt: Narazie banan na twarzy z jazdy Pojezdzisz troche i przyzwyczaisz sie do wgniatania w fotel przy mocniejszej jezdzie Na poczatku tez tak mialem a teraz czlowiek juz rozglada sie za dodatkowymi kucami przypomnisz sobie kiedys moje słowa
szybki34 Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 buba: cyt: Narazie banan na twarzy z jazdy Pojezdzisz troche i przyzwyczaisz sie do wgniatania w fotel przy mocniejszej jezdzie Na poczatku tez tak mialem a teraz czlowiek juz rozglada sie za dodatkowymi kucami przypomnisz sobie kiedys moje słowa Popieram, z czasem zaczyna brakować.
Buba Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 wiem wiem. Ale tak jest zawsze. To jest niestety choroba (ktora zreszta lubie ) [br]Dopisany: 02 Październik 2008, 11:48_________________________________________________Czas odswiezyc troche temat bo ubiegam sie o pewna naklejke na samochod i jeden z wymogow to wlasny temat. Minelo dwa latka. W samochodzie zostalo wymienione kilka rzeczy: Kompletny uklad hamulcowy. Tarcze ATE przod tyl + klocki Nowy DV Nowy N75 Swiece NGK Nowa przeplywka Chlodniczka oleju. Koncowki drazkow kierowniczych i dwa wahacze Fele 17" 8J 235/45 To jedyne rzeczy ktore wymienilem od momentu zakupu. O dziwo nic sie nie popsulo przez ten czas. Z racji tego ze nic sie nie psuje zaczalem sie bawic. Na pierwszy ogien poszedl kat Spawy moze nie pierwsza klasa ale zrobione wlasnorecznie i spelnie swoja role. Po roku sie nie rozlecialo wiec jest chyba dobrze Roznica w jezdzie kolosalna. Auto pracuje delikatnie glosniej ale lepiej sie zbiera od dolu. Przy okazji zrobilem foto dmuchawy Z racji tego ze WG nie trzymal cisnienia oddalem do regeneracji. Po zalozeniu i wyregulowaniu w peaku jest prawie 0.7 bara Kolejna rzecz to TIP. Wielkie podziekowania dla Poźka ktory ogarnal temat Przyjechal ITG i trzeba bylo go jakos wsadzic zeby bylo dobrze. Narazie jestem w trakcie budowy nawiewu na filtr. Cholernie malo miejsca nie sprzyja i jest ciezko cokolwiek zrobic ale kombinuje. Ciasno jak cholera ale jakos sie udalo wepchnac. Z racji ochrony przeplywki bandaz trafil na DP, TIP oraz kolektor Czas na wskaznik. Troche nietypowe miejsce ale na slupku mi sie nie podoba wiec trafil tutaj Niestety miala miejsce nieprzyjemna sytuacja Nawet nie wieci jak ciezko znalezc srebrna klape ktora nie jest nigdzie uszkodzona. Juz pol roku szukam i nic nie ma Na chwile obecna auto wyglada tak
rafalekx Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 do tego wskaźnika aż się prosi o liczniczek z polifta z białym podświetleniem No i rezaj te lampki przód jak najszybciej Mam przy okazji bum zmieniłeś lampki tył na poliftowe? :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 ...oooo Dżizas , zajebiaszcza stróżówka , jak rodem z MOHAA
Buba Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 do tego wskaźnika aż się prosi o liczniczek z polifta z białym podświetleniem No i rezaj te lampki przód jak najszybciej Mam przy okazji bum zmieniłeś lampki tył na poliftowe? :gwizdanie: Niestety stalo sie to dzien przed wyjazdem do Czech i musialem na szybko jakakolwiek kupic a ze akurat byla z tego samego roku niedaleko wiec musialem wziac
Buba Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 ...oooo Dżizas , zajebiaszcza stróżówka , jak rodem z MOHAA tp moj garaz. jak jestem w pracy to tam siedzi straznik i pilnuje fury
Rekomendowane odpowiedzi