Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BFB] Niebieski fake US S-line by jedrekx... tym razem bez dachu ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajne Jędruś :decayed: i kolor królewski bo Niebieski :grin: - Gratki fajnego zakupu.

Baza do modów jest :D

Edytowane przez MarianekZg

Opublikowano

Fajne Wozidło.

Mnie.się tylko słupki przy przedniej szybie jakoś strasznie nie widzą w cabrio-białe. Jakiś urok pewnie mają ale...

Rezaj Quattro :dancing: już byłaby bajka.

Graty.

Edytowane przez MARCIN607

Opublikowano
  • Autor

Widze ze kompletujesz audi:-) ja tez tak chcem:-) swietne auto:-)

to się nazywa pasja i miłość do jednej marki :naughty:

Bardzo ładnie B6 - szczególnie kolor mi się podoba, ale posiadając na co dzień A5 poszukałbym innego auta np. e36 cabrio, Golf mk1, może Mazda MX5.

po podjęciu decyzji o B6 w grę wchodziły tylko 3 kolory: czarny, czerwony i niebieski. cieszę się, że udało mi się znaleźć auto w jednym z trzech kolorów, który chciałem.

co do wyboru auta: jak już pisałem, na początku w grę wchodziło B4 cabrio lub TT Roadster. pierwsze z nich jest strasznie drogie.. a nawet najdroższe egzemplarze są dalekie od ideału. o TT nawet nie ma co pisać.. fajne egzemplarze kosztowały tyle co B6, więc wybór był prosty. E36 mi się nie podoba, o Golfie mk 1 kiedyś myślałem... ale odpuściłem. Mazda MX-5? nigdy w życiu... to auto mi się nigdy nie podobało.. mój brat ma MX-5 Mazdaspeed i jak dla mnie to auto jest porażką. ale co kto lubi.. ;) ja lubię Audi więc kupiłem drugie Audi.

Fajne Jędruś :decayed: i kolor królewski bo Niebieski :grin: - Gratki fajnego zakupu.

Baza do modów jest :D

dziękuję Marian! :)

Fajne Wozidło.

Mnie.się tylko słupki przy przedniej szybie jakoś strasznie nie widzą w cabrio-białe. Jakiś urok pewnie mają ale...

Rezaj Quattro :dancing: już byłaby bajka.

Graty.

te słupki nie są białe tylko srebrne :decayed: Nosb już mi pisał o swapie i Quattro.. ale nieeee.. nie teraz :decayed: poza tym to auto będzie używane tylko latem, więc nie wiem czy mi Q potrzebne ;)

Opublikowano

Super nabytek :) Cabrio 1.8T rewelka :)

Opublikowano

Bardzo fajna , no i silnik rozwojowy :)

Szerkości

Opublikowano

Gratki zakupu... super autko się prezentuje, plany ciekawe. Powodzenia w dalszych modach i bezawaryjności przede wszystkim :wink:

Opublikowano

Pięknie Jedrex :thumbup1: To autko to klasyk pośród klasyków. Jeszcze w moim ulubionym kolorze. :jerk: Gratuluje gustu.

Opublikowano

fajna opcja, plus za cabrio, fajnie mieć takie na weekendy, wrzuciłbym gwint, do tego bentleye i byłby mega kocur :kox:

Opublikowano

fajna opcja, plus za cabrio, fajnie mieć takie na weekendy, wrzuciłbym gwint, do tego bentleye i byłby mega kocur :kox:

koniecznie jeszcze RNSe :decayed:

Opublikowano

Ledowy :decayed:

Opublikowano

a jak inaczej :wink:

Opublikowano

i co bez TV :P

Opublikowano

Ładne autko Jądruś :wink:

Fajna tabaza do modzenia.

Opublikowano

i co bez TV :P

W czasie jazdy się nie ogląda filmów :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Gratuluje gustu.

podziękował ;)

gwint będzie, bentleye bym chciał.. ale nie ten budżet. jak patrzyłem teraz na allegro to ok 9 tys trzeba dać za same felgi :kwasny:

będzie ;) ale z tym mi się nie pali.. najpierw gwint i koło :naughty:

Ładne autko Jądruś :wink:

Fajna tabaza do modzenia.

dzięki Dev! fakt, opcja nie jest zła.. dużo rzeczy już jest, a dodatkowo jest co modzić :kox:

Opublikowano

powiem Ci ze najbardziej podobaja mi sie w Twoim aucie przednie lampy

szkoda że zwykłe B6 ich nie miały

Opublikowano

Piękna jest... ale szkoda, że nie ma jakiejś V-ki pod maską. Przynajmniej mógłbyś czegoś posłuchać w lato... :)

Opublikowano
  • Autor

miała być v-ałka, ale okazała się cała malowana.. bez jakiejkolwiek dokumentacji czy czegokolwiek - koleś wiedział tylko, że malowana.. no, ale trudno. to będzie auto weekendowe więc pewnie trochę ze mną pobędzie i jakiś wydech może wpadnie... chociaż, kto wie :naughty: póki co, auto mi się podoba.. top down jeździłem raz, zobaczymy jak będzie dalej :decayed:

Opublikowano

śliczna :) a nad hardtop'em nie myślałeś ? to i w zimie byś pośmigał :)
7999.jpg

Opublikowano

Fajny kolor! Piękne auto Jedrekx ;)