Zieluu Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 Eee klasa końcówki, ładnie siadły [emoji3]Wysłane z mojego 9005X przy użyciu Tapatalka
D4NTE Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 Jak by to Tomasz Hajto powiedział "truskawka na torcie" ...jest zacnie Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
jedrekx Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 Cabrio wystawione na sprzedaż: https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-cabrio-1-8t-s-line-od-pasjonata-ID6zhfV1.html
jedrekx Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2017 umyty, można chować pod pokrowiec na zimę: byle do wiosny... o ile się nie sprzeda
Norbas Opublikowano 16 Grudnia 2017 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Szkoda bezdasznika jakiś plan na weekendową zabawkę ?
jedrekx Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2017 Nic konkretnego oglądam różne auta.. od klasyków po nowsze ale najpierw to ktoś musi przyjechać, bo zapewnień przez telefon już sporo miałem 1
impulse1 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Bierz w rozliczeniu jakieś chodliwe byle co (w moim przypadku '09 touran 1.9dsg full) tak szybciej pójdzie, ja nawet nie próbowałem czekać na kupca ze swoją niebieską cabrio.
jedrekx Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Opublikowano 3 Marca 2018 Cabrio sprzedane... nowy właściciel założył konto na forum, wątek prawdopodobnie będzie Oby Adrian dbał tak samo o to auto, albo nawet i lepiej..
FroS-t Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 7 minut temu, jedrekx napisał: Cabrio sprzedane... nowy właściciel założył konto na forum, wątek prawdopodobnie będzie Oby Adrian dbał tak samo o to auto, albo nawet i lepiej.. Właśnie mijałem go na fordońskiej , trąbie myśle Jędruś jedzie a tam jakieś nieznane twarze w środku
Rekomendowane odpowiedzi