Kr54321 Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 moje nowe autko po krótce: BKN, tip+łopatki, s-line inside-out, phantom black, BOSE, 18", bixenon, 1BV, pakiet oświetlenie, pakiet schowek, fotochrom, DRL, "coming home", bluetooth, RNS-E+TV+zmieniarka, czujnik deszczu i zmierzchu, rękaw na narty - reszta jest na zdjęciach niestety troche przykurzone - cierpię na brak czasu... pozdrowienia
Iverson Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 ehhh i kolejny bekaen zasilił nasze szeregi-piękna furka
Piechol Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 :kox: tylko szkoda, że automat bo może nie wytrzymać ostrego programu... :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 :kox: tylko szkoda, że automat bo może nie wytrzymać ostrego programu... :gwizdanie: Wytrzyma. Piękne B7, jedno z najladniejszych na forum.
spanky Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 :kox: tylko szkoda, że automat bo może nie wytrzymać ostrego programu... :gwizdanie: zdziwisz sie ... bardzo ładne ...
rafalekx Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 przepiękna furka Dbaj o nią
arson15 Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Gratulacje Bardzo ładna, niech służy jak najdłużej, życzę przyjemnej jazdy. Pozdrawiam
krotki Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 śliczne autko i kolor jedyny właściwy KOX
wojtas-audi Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Super autko, wyrzuc gumowe dywaniki :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 :oklaski: SUPER Jakies zmiany
miron78 Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 dla nr1 na forum :notworthy: - miazga - dla mnie jeszcze tylko manual a reszta ideał
Kr54321 Opublikowano 1 Października 2008 Autor Opublikowano 1 Października 2008 Dziękuję Wam za miłe słowa Na początku nie dopuszczałem myśli o automacie, ale miałem szansę chwilę pojeździć i już mi pasuje W kwestii zmian wolałbym nie zapeszać - o poprzednim autku coś napisałem i przez prawie rok posiadania nie zrobiłem nic z braku czasu... nawet nie dojechałem na spocik Chciałbym napewno założyć oryginalne, welurowe dywaniki - nie cierpię gumy A ponieważ jestem fanem koloru, wolałbym żeby całe auto było czarne = chromy raus :> Może jakieś inne koła? ...program...dvd...atrapka rs4...dystanse...końcówki wydechów...itd - przecież wiecie jak to jest
Aydaho Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 dla nr1 na forum :notworthy: - miazga - dla mnie jeszcze tylko manual a reszta ideał manuala mam dosyć - królestwo za dobry automat ... 90% jazdy po W-wie wiec manual to tragedia
Rekomendowane odpowiedzi