turdzi Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 dla nr1 na forum :notworthy: - miazga - dla mnie jeszcze tylko manual a reszta ideał jak dla mnie to samo - piekne auto , wszystko jak trzeba - silnik , naped , wyglad
T-żółw Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 manuala mam dosyć - królestwo za dobry automat ... 90% jazdy po W-wie wiec manual to tragedia hehe skąd ja to znam na duże miasto automat za***ista opcja gratuluje, ładny wozik
arturo_freestyler Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 fajne takiej szukałem ale nie znalazłem wiec jest 2.0tdi
Cuber Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Kr..... gaty zakupu fajna sztuka mam nadzieje ze sie zjawisz w końcu u Nas na Spocie Ja u Siebie własnie sie bede powoli zabierał za rezanko pakietu zewnętrznego S-line... ps. Przyjedz to będzie okazja sprawdzenia Aftomata vs. Manual
kepasa Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Piękna gratulacje pojaw się na spocie ocenimy na żywca
Tobi_one Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 bardzo ladne auto oby dobrze sie spisywalo i milego uzytkowania
Kr54321 Opublikowano 4 Października 2008 Autor Opublikowano 4 Października 2008 Bardzo mi miło że Wam się podoba cuber jak nie masz serii to się nie zjawię
Cuber Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Bardzo mi miło że Wam się podoba cuber jak nie masz serii to się nie zjawię bede jechał na pół-gwizdka
KERCZI Opublikowano 26 Grudnia 2008 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Cuber to ma SERYJKE Piekne autko, jak kola bedziesz wymienial choc nie wiem po co to ja sie pisze na Twoje
skovroon Opublikowano 26 Grudnia 2008 Opublikowano 26 Grudnia 2008 gratulacje piękności... :> moze i ja sie kiedys takiej doczekam..
Kr54321 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2008 Piekne autko, jak kola bedziesz wymienial choc nie wiem po co to ja sie pisze na Twoje Dzięki Jak "po co" ? Chyba na ładniejsze
KERCZI Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Piekne autko, jak kola bedziesz wymienial choc nie wiem po co to ja sie pisze na Twoje Dzięki Jak "po co" ? Chyba na ładniejsze bo wg mnie chyba nie ma ladniejszych (chyba ze wieksze) do tego modelu no ale to moje skromne zdanie
tklimczak Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 bardzo ładne autko - gratuluję zakupu a fele jak najbardziej pasują
Madas Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Piekne autko, jak kola bedziesz wymienial choc nie wiem po co to ja sie pisze na Twoje Dzięki Jak "po co" ? Chyba na ładniejsze bo wg mnie chyba nie ma ladniejszych (chyba ze wieksze) do tego modelu no ale to moje skromne zdanie też uważam że są za***iste te fele do tego modelu
Madas Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Piekne autko, jak kola bedziesz wymienial choc nie wiem po co to ja sie pisze na Twoje Dzięki Jak "po co" ? Chyba na ładniejsze masz już jakiś wzór na oku
Kr54321 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2008 Piekne autko, jak kola bedziesz wymienial choc nie wiem po co to ja sie pisze na Twoje Dzięki Jak "po co" ? Chyba na ładniejsze bo wg mnie chyba nie ma ladniejszych (chyba ze wieksze) do tego modelu no ale to moje skromne zdanie też uważam że są za***iste te fele do tego modelu Też uważam że pasują... mało - są śliczne chcialbym żeby istniały takie w 19" oryginały, bo 20" się trochę boję swoją drogą ciekawe czy da się normalnie jezdzić na 20tkach i jaki byłby rozmiar opony? i czy te 19" prod. włoskiej które można czasem spotakać wytrzymają chociaż chwilę... Jest pare fajnych wzorów felg, ale mi ciężko dogodzić Z oryginałów do B8 nic mnie nie rzuca na kolana, wzory z RS4 i RS6 też nie bardzo mi podchodzą. Z moich typów: s-line takie jak mam, BBS CH, MTM Bimoto, Sportec, oryginał S4. Jest jeszcze pare wzorów, ale albo nieosiągalne albo cena kosmos. piękna Dzięki
Flyer Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Bimoto i Sportec sa swietne... ale ceny to wlasnie kosmos.
krotki Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 a ja polecam wszystkim tomasony... - www.tomason.de - wejdz w galerie... - oglądnij... - może akurat Ci się spodobają
Rekomendowane odpowiedzi