looki91 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2015 W sumie opisuję, że mam flock ale żadnej dobrej fotki nie miałem by to pokazać. Wreszcie kolega mi zrobił dobre foto (jeszcze uszczelki drzwiowe musimy dokończyć, ale jakoś nie mamy weny )
Joziek79 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Super ten flock wygląda... Chętnie kiedyś zobaczę na żywo
looki91 Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Pierwsze koty za płoty w tym sezonie. Brodnica 2k15 uważam za udaną, mimo ukończenia projektu w 70% auto przykuwało już jako tako uwagę i przychylne komentarze. Przy konkursie na najglośniejszy wydech przeżyłem też zaskoczenie uzyskując wynik 110db - kiedy większość aut miało 80-90db (lepsze były V8 oraz dwa focusy rs) Wpadły lampy poliftowe i na tył Od piątku biorę się za ogarnianie auta na Ciechanów No i poszło, zdjęcie jakoś dobrze nie ogarnąłem bo fotograf ze mnie martwy Ale końcówka schowana o całe 4 cm Zdjęcie z ostatniego spotu Edytowane 28 Czerwca 2015 przez looki91
Joziek79 Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Super fotka I trochę mojego zieloniaka widać [emoji14]
michrafal Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Fajne autko tylko, że Ja osobiście wole Sedan/Limuzyna niż Kombii.
a4-freunde Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 fajne auto .... widziane za live .... skora i koło daja mega efekt
looki91 Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Dzięki serdeczne za miłe słowa, ale jeszcze mnóstwo pracy przede mną. Zniknąłeś mi później gdzieś Jest jakieś tam foto z Ciechanowa Edytowane 15 Lipca 2015 przez looki91
Mini_Tytan Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Kierownicę ktoś Ci demontuje Raczej skóry z futra wiewióry maca
looki91 Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Opublikowano 25 Lipca 2015 (edytowane) Przy chwili wolnego czasu samochód został skręcony ile się dało przy obecnym setupie kół i dystansów oraz umyte. Jakoś to powoli coraz lepiej wygląda Stając koło seryjnego Vw Polo idzie poczuć różnicę, że jest sporo niżej Kolejne zakupy zostały poczynione Kompletny swap z tarczami itp 321mm z S4 B5 oraz 17" Avusy pod większe hamulce (szczerze mówiąc kolejnej zimy na 15stkach bym chyba nie zniósł) Edytowane 25 Lipca 2015 przez looki91
looki91 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Sobotni dzień minął pod znakiem szykowania auta na Łowicz, efekt uznaję za zadowalający W ostatnim czasie byłem mało aktywny forumowo, ale z powodu że sporo się działo. Parę pobliskich spotów zaliczone, no i zlot w Łowiczu. Zmierzone 3.8cm do wahacza Na Skierniewice skręcam do ~3cm Ale żeby nie było za pięknie posypał się dwumas, który miałem robić na wiosnę a jak już miałem robić wziąłem się za wszystko (łożyska, uszczelniacz, nowe osłony na przegubach etc). Dwumas zostawiłem od 1.8T, sprzęgło wpadło od AWX'a. Mimo, że pacjent jeszcze dość słaby Audi "pozowała" do profi sesji. Dla mnie zdjęcia robią mega robotę, jest dalsza motywacja Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez looki91
looki91 Opublikowano 18 Października 2015 Autor Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) No i po sezonie ... Było mnóstwo pomysłów, część udało się zrobić - niestety zostało też wiele rzeczy w planach, ale taki chyba już urok Z samego progresu przy aucie poczynionego jestem średnio zadowolony, ale nie poddaje się. 2016 musi być lepszy !Lecz z ludzi poznanych na wszelakiego rodzaju zlotach, spotach jestem mega zadowolony - tak samo jak z odwiedzonych miejsc Zostaje się zbroić, no i do zobaczenia osobiście w 2016 Edytowane 18 Października 2015 przez looki91
a4-freunde Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 no nie wiem czy te koło tu pasuje chyba zeby inny kolor
j4s2c2vr Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Nie wiem czy to przez filtry na fotach, czy zderzak tak pomalowany, ale jakiś kanciaty taki jest ten przedni...
looki91 Opublikowano 20 Października 2015 Autor Opublikowano 20 Października 2015 Raczej obróbka zdjęcia daje takie złudzenie. przedni prawy błotnik jest spieprzony ... Ale całe auto idzie do malowania, więc niebawem zniknie mi problem. Ma ktoś polfitowe graty na sell tak wgl (drzwi, błotniki przód oraz zderzaki kpl)? Ewentualnie ile wyniesie zmiana na polifta ? Lampy i maska już są i jakoś mnie ciągnie dalej pociągnąć te zmiany Tak to wygląda po zrobieniu zdjęcia cegłofonem
misiek95 Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 na tej wysokości zime planujesz przelatać?
looki91 Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Opublikowano 22 Listopada 2015 Tak Audi będzie jako typowa zabawka ponieważ drugie auto kupiłem. W zimę przepalę ją z 2razy w miesiącu na dłużej albo do znajomych będę ją brał w trasy. W lutym rozbieram auto i biorę się za wszystko na raz, na honorze leży mi ten sezon że wiele rzeczy się nie udało Żeby nie było, że nic się nie dzieje. Ostatnio byłem na paru złomach gdzie dorwałem podszybie z polifta ( ogólnie jest problem z A4 B5 coraz większy), pomalowałem również zaciski pod 321mm. Motyw wydaje mi się że wyszedł fajny, klej muszę wyczyścić tylko do reszty. Teraz w większości to planowanie i ładowanie baterii, z pracami ruszam od lutego
rysiu2006 Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 w tych lampach to masz pomalowany ten klosz od kierunku czy nie? ten co przymocowany jest na "3 nogach" w tych lampach to masz pomalowany ten klosz od kierunku czy nie? ten co przymocowany jest na "3 nogach" dobra nie było pytanie już sam znalazłem odpowiedz stronie bliżej na zdjęciu ;P
Rekomendowane odpowiedzi