kozak21.12 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Mam pytanie chciałbym założyć do swojej Audiczki lampy diodowe na tył , ale chciałbym zachować oryginalny wygląd lamp. Czy jest ktoś na forum co się zajmuje przerobieniem tylnych lamp
xXPiotrekXx19 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) możesz zapytać bidzio1 bo wewnętrzne lampki przerabia na ledy ale czy tylne też by przerobił to nie wiem, ale widziałem kiedyś na allegro ładne zamienniki diodowe i wyglądały stylistyczne jak ori Edytowane 6 Stycznia 2015 przez xXPiotrekXx19
Fenrir Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 A te lampy Ci się nie podobają: http://allegro.pl/lampy-diodowe-audi-a4-b5-sedan-94-00-red-white-led-i4920529271.html ? Moim zdaniem wyglądają bardzo dobrze:
kozak21.12 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2015 No powiem ci że zacnie to wygląda a ja jeszcze mam ciemne auto
Fenrir Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Ja bym na Twoim miejscu zakładał te ledy. Wyglądają lepiej niż ori bo mają ładną wyrazistą czerwień. Po przyciemnieniu białego paska też fajnie wyglądają: Ja u siebie po poprzednim właścicielu mam takie ledy: Mam co do nich mieszane uczucia. Sam bym ich na pewno nie założył tylko te co pokazałem wyżej. Ale z drugiej strony wywalać też mi się ich nie chce bo tragicznie chyba nie wyglądają. Póki co zamierzam przyciemnić tą jasną część folią bo już mam kupioną, i wtedy zobaczę jak to wygląda. Tylko najpierw muszę je przepolerować bo są matowe. A kiedyś jak fundusze pozwolą to może zmienię je na te ledy wyżej. A Ty co sądzisz o tych u mnie? Bardzo wieś? Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Fenrir
marcinoa4b5 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 jak dobrze pamiętam to chyba bidzio1 już przerabiał tylne lamy u JONNYxPL
kozak21.12 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dają rade mogę je zabrać od ciebie jak chcesz ??
marcinoa4b5 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Fenrir twoje są ok jak nie folia do lamp to sprayem psikaj i będzie git
Fenrir Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Aż jestem zaskoczony że tak mówicie Mam już kupioną folię oracal w 2 stopniach przyciemnienia. Nie jestem pewien jak to wyjdzie ale folię przynajmniej mogę zerwać bez problemu, ze sprayem już gorzej. Ogólnie chciał bym przyciemnić je bardziej ale nie wiem czy ten pasek ledowy od pozycyjnych będzie wtedy widoczny. Na razie nie sprzedaję bo nawet się na to nie nastawiałem, musiał bym najpierw założyć inne, wtedy dopiero opchnąć te
kozak21.12 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2015 Moge ci dać moje z mojego auta a twoje odkupić he
Fenrir Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Nie chcę poliftów, nie podobają mi się bo mają mało czerwieni w czerwieni Jak bym miał zmieniać to tylko na te ledy wyżej. http://allegro.pl/lampy-diodowe-audi-a4-b5-sedan-94-00-red-white-led-i4920529271.html http://allegro.pl/lampy-diodowe-audi-a4-b5-sedan-94-00-red-white-led-i4899230570.html Najbardziej w tych lampach drażni mnie ten odblask na środku...
marcinoa4b5 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 spray też możesz spokojnie zmyć rozpuszczalnikiem gdyby Ci nie spasowało:) ale jak już jest folia to działaj z tym myślę, że będą jeszcze lepiej wyglądać po przyciemnieniu
garry99 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Te diodowe ma kolega b5 i je chwali,sam kupię do swojej tylko b6 są już na rynku podobno z lepszymi diodami.
garry99 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Te z 3 postu tylko pasek oklejał folią
Rekomendowane odpowiedzi