Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Pytanie o Lampy diodowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie chciałbym założyć do swojej Audiczki lampy diodowe na tył , ale chciałbym zachować oryginalny wygląd lamp.

Czy jest ktoś na forum co się zajmuje przerobieniem tylnych lamp

Opublikowano (edytowane)

możesz zapytać bidzio1 bo wewnętrzne lampki przerabia na ledy ale czy tylne też by przerobił to nie wiem, ale widziałem kiedyś na allegro ładne zamienniki diodowe i wyglądały stylistyczne jak ori

Edytowane przez xXPiotrekXx19
Opublikowano

No powiem ci że zacnie to wygląda a ja jeszcze mam ciemne auto

3af6103306cefcc9med.jpg

Opublikowano (edytowane)

Ja bym na Twoim miejscu zakładał te ledy. Wyglądają lepiej niż ori bo mają ładną wyrazistą czerwień. Po przyciemnieniu białego paska też fajnie wyglądają:

2191257950b2fdcd.jpg

-wsb-711x533-057-5125301389724348708.jpg

Ja u siebie po poprzednim właścicielu mam takie ledy:

rl-m-licht-8012698826161101469.jpgMam co do nich mieszane uczucia. Sam bym ich na pewno nie założył tylko te co pokazałem wyżej. Ale z drugiej strony wywalać też mi się ich nie chce bo tragicznie chyba nie wyglądają. Póki co zamierzam przyciemnić tą jasną część folią bo już mam kupioną, i wtedy zobaczę jak to wygląda. Tylko najpierw muszę je przepolerować bo są matowe.

A kiedyś jak fundusze pozwolą to może zmienię je na te ledy wyżej. A Ty co sądzisz o tych u mnie? Bardzo wieś? :decayed:

Edytowane przez Fenrir
Opublikowano

jak dobrze pamiętam to chyba bidzio1 już przerabiał tylne lamy u JONNYxPL

Opublikowano

Dają rade mogę je zabrać od ciebie jak chcesz :P ??

Opublikowano
Fenrir

twoje są ok

jak nie folia do lamp to sprayem psikaj :P i będzie git

Opublikowano

Aż jestem zaskoczony że tak mówicie :wink:

Mam już kupioną folię oracal w 2 stopniach przyciemnienia. Nie jestem pewien jak to wyjdzie ale folię przynajmniej mogę zerwać bez problemu, ze sprayem już gorzej. Ogólnie chciał bym przyciemnić je bardziej ale nie wiem czy ten pasek ledowy od pozycyjnych będzie wtedy widoczny.

Na razie nie sprzedaję bo nawet się na to nie nastawiałem, musiał bym najpierw założyć inne, wtedy dopiero opchnąć te :P

Opublikowano

Moge ci dać moje z mojego auta a twoje odkupić he

Opublikowano

Nie chcę poliftów, nie podobają mi się bo mają mało czerwieni w czerwieni :grin:

Jak bym miał zmieniać to tylko na te ledy wyżej.

http://allegro.pl/lampy-diodowe-audi-a4-b5-sedan-94-00-red-white-led-i4920529271.html

http://allegro.pl/lampy-diodowe-audi-a4-b5-sedan-94-00-red-white-led-i4899230570.html

Najbardziej w tych lampach drażni mnie ten odblask na środku...

Opublikowano

spray też możesz spokojnie zmyć rozpuszczalnikiem gdyby Ci nie spasowało:):) ale jak już jest folia to działaj z tym myślę, że będą jeszcze lepiej wyglądać po przyciemnieniu :wink:

Opublikowano

Te diodowe ma kolega b5 i je chwali,sam kupię do swojej tylko b6 są już na rynku podobno z lepszymi diodami.

Opublikowano

Te z 3 postu tylko pasek oklejał folią