Skocz do zawartości
IGNOROWANY

lambo 4-drzwi? diesel? silnik z przodu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

patrzcie na to:

przed chwila widzialem to w raporcie tvn turbo i zaraz musialem to znalesc :shocked: :shocked:

lambo Estoque

oblukajcie: http://motoryzacja.interia.pl/samochody/prototypy/news/lamborghini-z-dieslem,1187664,5414

Opublikowano

jeszcze mysla nad hybrydem :naughty:

Opublikowano

niech zrobia na wode z rzeki :tongue4: może wtedy sie pofatyguje kupić :naughty:

ale mnie rozjebałes, na wode to spoko ale ze jeszcze z rzeki :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

a co do lambo, to mało podobne do murcie i gallardo, mi nie za bardzo sie podoba

Opublikowano

no na wode z rzeki to by bylo dobre podjechał byś se nad wode gdzieś i lejesz do pełna, lub też szlaufem z podwórka :tongue4: :tongue4: :tongue4: :cwaniak1:

Opublikowano

ale powiem wam e w tv lepiej wyglądało... :] a samochód jest podobny do modelu reveton...

podobal mi sie wzor tylnych lamp ktore tam byly przezroczyste a w srodku tam gdzie sa takie "Y" bylo jedno i np jak sie wlaczylo migacz to sie zmienialy kolory

pomaranczowy-czerwony-pomaranczowy-czerwony :kox:

Opublikowano

Nie pamiętam gdzie czytałem, ale podobno jest ogólnoświatowy projekt na wprowadzenie do nowych aut ograniczników, które pozwalałyby jechać tylko ~160km/h. Pewnie jeszcze daleko do czegoś takiego, ale może niektóre firmy tego typu chcą się zabezpieczać i już teraz szukają rozwiązań na ekonomiczne i ekologiczne auta. W końcu ekologia jest teraz na topie i niedługo paliwo żerne samochody przestaną być fajne.

Opublikowano

juz w Niemczech chcieli wprowadzić ograniczenia na autostradach zeby ekologiczniej było ale narzazie cisza, zresztą wątpię żeby się tego Niemcy pozbyli. a co do aut jak by wprowadzili takie ograniczenie do 160 czy 180 km/h to było by to bez sensu, tak prędkość to osiągają kompakty typu golf i takie lambo niby miałoby z taka samą predkoscia sie poruszac ? Ci z ekologi to takie bzdury gadają ze szok