aju Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 dla mnie przerost formy nad treścią, ale jak ktoś chce to zestaw "wysówaczy" można zaadaptować z corrado lub lancii
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 a co byście powiedzieli na temat wysuwanej lotki w b5?? po przekroczeniu danej prędkości lub przy hamowaniu? jak i na życzenie przy 1.6 jak najbardziej broń boże żebym miał to robić po prostu tak tylko spytałem z ciekawości jak zareagujecie [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 22:05_________________________________________________i nie silnik tu się liczy tylko
moskal Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 a co byście powiedzieli na temat wysuwanej lotki w b5?? po przekroczeniu danej prędkości lub przy hamowaniu? jak i na życzenie przy 1.6 jak najbardziej broń boże żebym miał to robić po prostu tak tylko spytałem z ciekawości jak zareagujecie [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 22:05_________________________________________________i nie silnik tu się liczy tylko pewnie ze tak , ale audi chyba tylko w R8 zastosowało lotke czy może sie myle
elmo814 Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 mam zamiar cos takiego zarzucic na tylna klape. nie widzialem jeszcze zadnej a4 b5 z taka lotka wiec czekam na opinie cze warto ?!? fajnie fajnie a myslałes tez o blendzie na tylna gorna czesc szyby ?? pozdro fajne fajne a myslałes o tylnej blendzie na gorna czesc szyby ?? za to te białe lampy do :thumbdown:pozdro
SoMeS Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 sam się kiedyś nad tym zastanawiałem ale jak później to zobaczyłem to mówię stanowcze nie prędzej blende założę :gwizdanie:
aju Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 dobrze gadasz, sam bym wolał jeśli musiał to blende niż tą uszczelkę z okna na klapie z tyłu
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 a co byście powiedzieli na temat wysuwanej lotki w b5?? po przekroczeniu danej prędkości lub przy hamowaniu? jak i na życzenie broń boże żebym miał to robić po prostu tak tylko spytałem z ciekawości jak zareagujecie [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 22:05_________________________________________________i nie silnik tu się liczy tylko pewnie ze tak , ale audi chyba tylko w R8 zastosowało lotke czy może sie myle nio raczej tylko w r8 ale wiesz to nic trudnego :gwizdanie: teraz trochę z innej beczki :> Ciekaw jestem na temat maski z karbonu ile osób by taka założyło u siebie i już mi nie piszcie że mam 1.6 dobra :gwizdanie: tak tylko pytam czy by byli chętni?
SoMeS Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 brylant to pozakładaj watki lub poszukaj a nie walisz tu offtopa i sobie posty nabijasz a z pomysłami wyskakujesz jak byś miał conajmniej raz tyle pod tą maską
Pucek Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 SoMeS, a co Ty tak się panoszysz ostatnio ? założyłeś FMIC i kozaczysz? też nie masz co świecić ze swoją mocą, a wielce dogadujesz, niech ma te 100 kucy pod maską i niech sobie nawet całe auto w carbonie zrobi... spojler to jeden temat, a maska to nastepny temat, więc kolego załóż temat, a najpierw poszukaj bo kiedyś widziałem już podobny temat, odnośnie maski z carbonu
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 brylant to pozakładaj watki lub poszukaj a nie walisz tu offtopa i sobie posty nabijasz a z pomysłami wyskakujesz jak byś miał conajmniej raz tyle pod tą maską no dobra dobra już tak się nie unoś z tym tdi i nie szalej :laghing2: i wcale mi nie chodzi o nabijanie postów bo mam to akurat w ... po co mi one
SoMeS Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Pucek a ty coś się tak oburzył jak bym do Ciebie pisał? i daruj sobie te głupie docinki bo zmieniłeś tą padlinę na coś mocniejszego i też się widzę w głowie poprzewracało wk***ia mnie po prostu takie skakanie z tematu na temat bo potem jak coś chcesz znaleźć to musisz przejebać przez takie właśnie idiotyczne posty brylant do twojego poziomu zniżał się nie będę...
moskal Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 SoMeS, a co Ty tak się panoszysz ostatnio ? założyłeś FMIC i kozaczysz? też nie masz co świecić ze swoją mocą, a wielce dogadujesz, i daruj sobie te głupie docinki bo zmieniłeś tą padlinę na coś mocniejszego i też się widzę w głowie poprzewracało :polew: :polew: :polew: :polew: EOT
SoMeS Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 spojler to jeden temat, a maska to nastepny temat, więc kolego załóż temat, a najpierw poszukaj bo kiedyś widziałem już podobny temat, odnośnie maski z carbonu a mi najbardziej podobało się to 4 tematy w jednym zdaniu ujął EOT
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 brylant do twojego poziomu zniżał się nie będę... :naughty bo jesteś już za nisko i dlateg
SoMeS Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 bo jesteś już za nisko i dlateg jak by się dało to bym Ci wy***ał przez tego laptopa i ja tu nie muszę nikomu w d*pę włazić w przeciwieństwie do Ciebie
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 kto tu komu w .... wchodzi bez wazeliny to już nie mówię :gwizdanie: wy...bać to se możesz tam kielicha albo co innego mocniejszego [br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 19:38_________________________________________________kończmy temat bo nie ma co tu się kłócić o duperele
BartekT81 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Stary nie pytaj tylko zakładaj. Jak widzisz większości się podoba ale przede wszystkim to Tobie ma się podobac a wierz mi że wiochy tym napewno nie robisz bo lotka jest bardzo ok i na autku wygląda super.
musti Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Czy ta gra z lotką jest warta świeczki ? Szczerze to szkoda wydawać by mi było kaskę na to , ale to Twoja sprawa pozatym o gustach i guścikach się nie dyskutuje
moskal Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 jak by się dało to bym Ci wy***ał przez tego laptopa wy...bać to se możesz tam kielicha albo co innego mocniejszego a za***ać wam po kropku ???? BRYLANT przestań świrować w jednym temacie o siedmiu elementach , użyj
Rekomendowane odpowiedzi