sebastian_marat Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 właśnie nic się nie działo
juropek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 gdzie można tanio kupić w Skierniewicach zacisk tył ??
sebastian_marat Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 najtaniej to w Stal-car w jednostce wojskowej, tam mają sporo anglików
misiek.a4 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 właśnie nic się nie działo JAK JA SIE POJAWIAŁEM NA SPOTACH TO BYŁO CAŁKIEM CAŁKIEM . ALE PIERWSZY BYŁ NAJLEPSZY. CHYBA JUZ SIE TAKIEGO NIE UDA POWTÓRZYC. JAKI JEST KOLOR TWOJEJ B6 BO WIDUJE JAKAS W LIPCACH.? :gwizdanie:
juropek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 k...a do Wisły jutro jadę zajechałem po drodze do rodziców i niespodzianka zablokowało mi jeden zacisk i musze jutro na biegu zrobić...
marshall Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 właśnie nic się nie działo JAK JA SIE POJAWIAŁEM NA SPOTACH TO BYŁO CAŁKIEM CAŁKIEM . ALE PIERWSZY BYŁ NAJLEPSZY. CHYBA JUZ SIE TAKIEGO NIE UDA POWTÓRZYC. JAKI JEST KOLOR TWOJEJ B6 BO WIDUJE JAKAS W LIPCACH.? :gwizdanie: A teraz co? Żeby spot wypalił, musi być ciekawie. Jakiś plan, impreza, atrakcje...
sebastian_marat Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 właśnie nic się nie działo JAK JA SIE POJAWIAŁEM NA SPOTACH TO BYŁO CAŁKIEM CAŁKIEM . ALE PIERWSZY BYŁ NAJLEPSZY. CHYBA JUZ SIE TAKIEGO NIE UDA POWTÓRZYC. JAKI JEST KOLOR TWOJEJ B6 BO WIDUJE JAKAS W LIPCACH.? :gwizdanie: A teraz co? Żeby spot wypalił, musi być ciekawie. Jakiś plan, impreza, atrakcje... Ja ma czarnego avanta no trzeba by cos wymyślić ciekawego, w sobote byłem w łodzi na alko-spocie i myślę, że na taki więcej chętnych by było
marshall Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 (...)by cos wymyślić ciekawego, w sobote byłem w łodzi na alko-spocie i myślę, że na taki więcej chętnych by było No na pewno. Ale alkospot nie może być jednocześnie autospotem.
sebastian_marat Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 no może nei koniecznie bo nie każdy znajdzie kierowce i wszystko się rozleci ale można spróbować
skovroon Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Chłopy nie zganiecie kogo dziś spotkałem w Skierniewickim TESCO :evil:
sebastian_marat Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 PREZESA wpieprzyłeś mu?[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 22:56_________________________________________________ ja panie Sebastianie wpadne chocby PKS to będzie peksa spot a nie audi
skovroon Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 PREZESA wpieprzyłeś mu?[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 22:56_________________________________________________ ja panie Sebastianie wpadne chocby PKS to będzie peksa spot a nie audi Tak jest naszego Pana PREZESA... nie wpieprzyłem mu bo był z córką, a szkoda żeby dziecko widziało jak ojciec bęcki dostaje :tongue4: :polew:Zabiegany chłopak jest, zmienił pracę.. ma tu zajrzeć
admin20 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 jakaś organizacja na spota by się zdała bo tak trochę osób pisze a spocić się nikt nie che
lukasera Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Panowie proszę o pomoc, jeśli jeszcze nie postanowiliście komu przekażecie swoje 1%, to proszę o pomoc. Jest to bliska mi rodzina wiec staram się również im pomóc. Alex najbardziej lubi jeździć w Uploaded with ImageShack.us
misiek.a4 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 to jak krecimy spota? to ja swoja lekko styrana b5 wpadne..
sebastian_marat Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 można coś wykręcić, ale we 3 będziemy się spocić?
misiek.a4 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 lepiej we 3 lub wcale kiedys mialo byc 5 aut a zrobiło sie ponad 10 pamietacie? [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 09:35_________________________________________________mam pytanko czy sie rozni skrzynia tiptronic w wersij europejskiej od wersij amerykanskiej? i silnik 2.8 quatro? oprocz tego ze ma 220km a europejski 193km.
skovroon Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 lepiej we 3 lub wcale kiedys mialo byc 5 aut a zrobiło sie ponad 10 pamietacie? [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 09:35_________________________________________________mam pytanko czy sie rozni skrzynia tiptronic w wersij europejskiej od wersij amerykanskiej? i silnik 2.8 quatro? oprocz tego ze ma 220km a europejski 193km. znając życie i skrzynia i silnik różnią się tylko oprogramowaniami...Misiek a Ty zmieniłeś a4? nie miałeś przypadkiem 1.6 ?
Rekomendowane odpowiedzi