skovroon Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 a w piątek w skc pod kinem namierzyłem czarną B8 S-line z ramkami klubowymi z rawy Tobiego tez ja widzialem nie przygladalem sie mocno, ale przecie on nie mial EsLajna
sebastian_marat Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 i on miał na blachach EL, ale może jakiś leasing mu sie skończył czy coś
skovroon Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 i on miał na blachach EL, ale może jakiś leasing mu sie skończył czy coś na bank to był on, bo go widzialem w kinie Mógłby tu zajrzeć i to potwierdzić
sebastian_marat Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 może i tak, bo on miał obudowy lusterek z S ale zderzak też mi coś podejrzanie wyglądał
admin20 Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Opublikowano 20 Listopada 2011 ja widuje w rawie często czarna b6 1,8t ze stanów na blachach tomaszowskich (pod moim blokiem stoi i jest ładnie odpicowana) Sam bym chciał mieć taką!!! Kiedy się spotujemy?
sebastian_marat Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 ja widuje w rawie często czarna b6 1,8t ze stanów na blachach tomaszowskich (pod moim blokiem stoi i jest ładnie odpicowana) Sam bym chciał mieć taką!!! Kiedy się spotujemy? nie chcę zapeszać ale najprędzej to nigdy znając zapał wszystkich chętnych
admin20 Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 no trzeba seba Twoje 4 kółka opić Zbierzemy się kiedyś Dajcie tylko znać na pv kiedy wam pasuje
sebastian_marat Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 no przydało by się ale nie ma jakoś czasu
admin20 Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 praca nie zając nie ucieknie jak będziesz miał jakiś wolny termin na weekendzie to pisz
sebastian_marat Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 wątpię bo teraz mam nową pannę to muszę do niej latać co weekend co prawda do skierek
skovroon Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 wątpię bo teraz mam nową pannę to muszę do niej latać co weekend
Tobi_one Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 tak jest Panie kolego a w piątek w skc pod kinem namierzyłem czarną B8 S-line z ramkami klubowymi z rawy a w piątek w skc pod kinem namierzyłem czarną B8 S-line z ramkami klubowymi z rawy Tobiego tez ja widzialem nie przygladalem sie mocno, ale przecie on nie mial EsLajna i on miał na blachach EL, ale może jakiś leasing mu sie skończył czy coś na bank to był on, bo go widzialem w kinie Mógłby tu zajrzeć i to potwierdzić może i tak, bo on miał obudowy lusterek z S ale zderzak też mi coś podejrzanie wyglądał jeśli chodzi o tą czarną B8 S-line z ramkami klubowymi z rawy to nie widziałem takiej w mojej okolicy Zapewne widziałeś B8 bez S-line o kolorze grafit lava perłowy z ramkami klubowymi z rawy jakiś noktowizor by się przydał chyba :gwizdanie: Potwierdzam, byłem w kinie, witaliśmy się przecież skovroon Tak w ogóle to na S-line'a to narazie nie mam bólu głowy czy też ciśnienia czy też innych dolegliwości nadpobudliwych Ostatnio wpadł mi do głowy pewien pomysł otóż zrobić szerokie felgi, nawet jakieś stalówki lub poszerzyć poprostu jakieś felgi 16-18", pomalować je na jakis kolorek ewentualnie no i do tego gleba konkretna tzn. cały kit zawiechy. Co Wy na to? A tak w ogóle to odnośnie spotów to nie widze przyszłości tutaj u nas z A4klub oddział skierniewicko-okoliczny :gwizdanie: Pozdro
skovroon Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Stalówki do B8? wariat? kituj ładne alu 19" zresztą już nie jedna osoba Ci to tutaj mówiła Tym bardziej że glebę już masz.
Tobi_one Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 np jakie 19" ? na komplet felg z oponami moge przeznaczyc nie więcej jak 5 tys. Prawdopodobnie oryginalne felgi 16" 5x112 ET 45 będą na sprzedanie jakby ktoś chciał
Pulpit Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Prawdopodobnie oryginalne felgi 16" 5x112 ET 45 będą na sprzedanie jakby ktoś chciał na zime sobie zostaw
skovroon Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Tobi. moje propozycje kół: 18" ori S4 B8 19" ori S5 (WRClaguna) 19-20" ori RS4 (Orzeł, Miron78) 19" ori RS6 II (Makki) to tak na szybko
Tobi_one Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 skovroon, ale ja chce być oryginalny, bo to nie problem kupić takie same jak ktoś ma z tych co podałeś to tylko wzór od S5 bo za***iste są
Rekomendowane odpowiedzi