sebastian_marat Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Powitać, widzę, że beze mnie sporo się dzieje:P ja już jeździłem małą bestią i robi wrażenie:) brakuje mi jeszcze tylko maski:D a i mam pytanie czy orientuje się ktoś czy autko przejdzie przegląd z wywalonymi poduchami?
admin20 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Opublikowano 30 Października 2012 myślę że do tego się nie przyczepią, tylko musisz taśmą zalepić żeby nie było tego aż tak widać;p I jak chcesz zrobić przegląd to w rawie na obwodnicy bo tam się samemu wjeżdża na przegląd i nikt Ci do samochodu nie wsiada:D Kiedy ją kończysz i mi dasz się karnąć;p
sebastian_marat Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 W łyszkowicach też jest spoko stacja:P dzisiaj podniosłem ją do góry i się okazało że jest rozwalone łożysko i wyrwana półośka z prawej strony i musiałem ją regenerować, czyli jeździłem na 3 kołach muszę jeszcze załatwić maskę i zostaje przegląd i rejestracja. Chociaż przegląd jest francuski do sierpnia 2013 ale pewnie w tym chorym kraju to nie przejdzie.
Pulpit Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 znalazłem jakieś 8 foteczek ze spotów z różnych terminów, ale chyba tu ich nie było tam gdzie 2 samochody to ten niby pierwszy spot gdzie ja i malin się tylko zebraliśmy skc pictures by 8pulpit7 - Photobucket
admin20 Opublikowano 31 Października 2012 Autor Opublikowano 31 Października 2012 przegląd i tak musisz w Polsce zrobić;/ jeszcze tylko skarbowy i możesz rejestrować;p Pierwszy spot naprawdę z dużą frekwencją;p Może teraz zmienimy miejscówkę spotkań, gdzieś gdzie jest całkiem dobre oświetlenie bo nad zalewem to troszkę za ciemno.
sebastian_marat Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Skarbowy mnie nie interesuje bo mam fakturę vat-marża:) możemy miejscówkę zmienić tylko gdzie?
admin20 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 ciekawe czy na rynku dało by radę? Fajna miejscówka i dobrze oświetlona:D
sebastian_marat Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Przy fontannie to pewnie nie za bardzo:P ale na parkingu czemu nie, tam zazwyczaj jest pusto w niedzielę.
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Ściema Pany:) Zapraszamy jutro na spocik do Łodzi, na Real, lub Port Łódź, jeżeli będzie padać;] Zmontujcie jakąś ekipę i będzie raźniej;) Wpadajcie, zapraszamy;] 18.00
admin20 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Opublikowano 4 Listopada 2012 ja dziś nie dam rady do Łodzi bo w stolicy siedzę;p damy znac jak termin ustalimy i ekipe zbierzemy:)
sebastian_marat Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Ja też dziś nie bardzo:P ale TT za***rdala:D
admin20 Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Opublikowano 5 Listopada 2012 też chcę poczuć to zapier...lanie:P
sebastian_marat Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 już niedługo:) już jest gotowy do przeglądu więc jakoś na dniach zrobię i trza zarejestrować
admin20 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 kiedy się na Łódź wybieramy?
sebastian_marat Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Pewnie w jakąś niedzielę zobaczymy co pokaże koniec tygodnia:)
skovroon Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Pewnie w jakąś niedzielę zobaczymy co pokaże koniec tygodnia:) Końcówka tygodnia wiesz co może zwiastować.. Także nie byłbym taki pewien czy do niedzieli wytrzeźwiejesz:kox:
admin20 Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Opublikowano 10 Listopada 2012 i co robimy z tym wyjazdem?
sebastian_marat Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Ja nie wiem:P jutro możemy się spotkać w skierkach to podjadę tt:P
Rekomendowane odpowiedzi