Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spocik w Skierniewicach (REAKTYWACJA)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba Ty mysmy nie przesyali pic natenczas

• Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

za ile opchnąć zmieniarke do audi?

Opublikowano

popatrz na allegro po ile chodzą. Bartek, dobrze się dzieje u nas, sprzedałem fure:D

Opublikowano

...a ja bym dzisiaj cabrio kupił...anglik 2003 za 13kzł...chcieli mnie wyruchać, bo stwierdzili, że nie będę akcyzy płacił, a przy pojemności powyżej 2.0l masz akcyzy 18,6%, czyli musiałbym ze 4kzł wydać na to;/ 17kzł+graty do przekładki+nieprzewidziane wydatki - wyszłoby mnie ze 24 koła, a od 26 są już europejczyki... Swoją drogą - ile dostałeś za b7? teraz będzie C6, czy coś innego?;p

Opublikowano

No to Seba teraz razem jesteśmy bez furek hehe :D

Opublikowano

tt chyba zostało;]

Opublikowano

jest tt jest c6 jest 8P i jest BMW X5:P także furek nie brakuje:) Bartku wziąłem za nią 27400:P najpierw kupuję IVECO Daily 2.8HPI:D

---------- Post dopisany at 15:23 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ----------

Bartek rzuć okiem na to Oferta - Audi A4 - AUDI A4 2,7 TDI 190KM 2008 ROK LED AUTO USZKODZONE JAK NA ZDJECIACH WIECEJ INFORMACJI POD NUMEREM TELEFONU 505 601 168 jest sporo zabawy co?

Opublikowano

nie takie to złe - parę groszy do wrzucenia jest, ale i tak by się chyba opylało...

Opublikowano

za***ista tylko ciekawe czy to tylko te drzwi do roboty czy cos jeszcze heh :D ale seba zostajesz przy a4 co nie:D

Opublikowano

Seba innego nie chce:P A co do tej a4 to super wygląda a i części już nie powinny być takie drogie:D

Opublikowano

Adam na nastepnym kzk bierzemy udzial co?:D

Opublikowano

Jak będzie bryka wyrezana to się zastanowie bo będzie mi szkoda zderzaków od rs-a;p

Opublikowano

heh:D kurde szukam chyba w kraju audi ale nie ma nic fajnego;/

Opublikowano
nie takie to złe - parę groszy do wrzucenia jest, ale i tak by się chyba opylało...

Najgorzej to chyba z licznikiem i immo, najlepiej pewnie było by kupić licznik i stacyjkę z kluczykami z jednego auta.

Opublikowano

Najgorzej to chyba z licznikiem i immo, najlepiej pewnie było by kupić licznik i stacyjkę z kluczykami z jednego auta.

Seba zawsze się taki znajdzie :D Trochę poszukasz i znajdziesz, a jak nie to zadzwoń na serwis i się zapytaj ile by chcieli za te rzeczy :P

Opublikowano

Seba to Ty polujesz na a4 b8?:)

Opublikowano

na razie poluje na IVECO a o osobówce się pomyśli później:)