skovroon Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 to może ambitnie stolyce przebijemy, ale wtedy to chyba by przenieść całe forum na ten wątek ze stolyca nie mamy raczej polotu... :naughty: ale Łodzi do dupska mozemy sie dobrac :kox: to ja też chętnie powalczę no i przez ten czas postaramy się przebić łódź może zaproponujcie koledze Tobi_one, żeby tutaj zrobił ankiete jakie ma kupić fele to wątek się rozrusza konkretnie a z tą ankietą to nie głupia sprawa
Pulpit Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 tylko, że już ankieta chyba nie potrzebna bo wybór dokonany podobno pewnie niedługo zobaczymy to na żywo
skovroon Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 ja mam prace od 17 akurat więc mi zupełnie nie pasuje termin tego spota, takze mnie przez najbliższe półtora, dwa miesiące nie zobaczycie na spocie, dopiero pod koniec sierpnia, wrzesien maybe no chyba, że będzie jakas niedziela wolna np i zrobicie spota w niedziele, albo poprostu o wczesniejszej porze, choc wiem lepiej jest wieczorkiem zrobic spota pozdronx no nie wiem czy tak niedługo Pulpit
Tobi_one Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 spokojnie chłopaki, sytuacja jaka jest taka jest, kryzys wkoncu ale wole poczekac na cos dluzej, ale miec cos naprawde dobrego i tak bedzie tez w przypadku felg i gleby. Wszystko powolutku sukcesywnie do przodu pozdro
mily Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Hej, a zna się ktoś na logowaniu autek??[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 14:53_________________________________________________Źle się chyba wyraziłem Vag-owaniu autek
Pulpit Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 ja umiem usuwać błędy , ale tak na poważnie to i ja się podłącze do tematu bo kabel mam, ale logów dynamicznych i tak dalej to nie za bardzo, ale gdzieś jest jakiś tutorial delikatnie łopatologiczny na forum można by to ogarnąć i zrobi na kolejnym spociku jakieś małe vagowanko ja kabel i oprogramowanie mogę zorganizować jak coś edit http://www.a4-klub.pl/smf/faq_forum_diagnostyka_vag-t5141.0.html to będzie chyba wszystko w temacie
mily Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Ja wiem że jest wszystko ładnie opisane ale trzeba jeszcze znać terminologię żeby załapać co jest co. Nie mogę się połapać w strukturze programu, a więc jak by ktoś miał wiedzę na temat programu i mógł mi pokazać na przykładach co gdzie jest i jak się nim obsługiwać będę wdzięczy. Oczywiście piwko gratis
skovroon Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Noo Panowie co tak ucichło ?? :naughty: Pulpit kiedy startujemy na Mineralną :kox: ??
malin01 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 jaką Mineralną ?? może i ja się przyłącze :gwizdanie:
Pulpit Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 no ja w sumie to powoli jestem przygotowany, że tak powiem a jak by nas było 3 to może by się udało coś więcej "stargować" :gwizdanie:
skovroon Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 jaką Mineralną ?? może i ja się przyłącze :gwizdanie: Do Rogala na wirusa :> a właśnie Malin nie byłbys chetny ??
Tobi_one Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 cicho wszędzie głucho wszędzie co to będzie co to będzie
malin01 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 tylko powiedzcie ile mniej więcej musiałbym mieć na taki 'zabieg'
Pulpit Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 no myślę, że "koło" trzeba liczyć spokojnie
skovroon Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 jak pisałem z Rogalem to powiedzial że 1100 od klubowiczow... A jak byśmy pojechali we 3 to może na tysia zejdzie...
malin01 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 no to ja będę musiał poczekać do sierpnia, wtedy pomyśle
Pulpit Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 no właśnie nie jestem pewien czy stówka odpada tak co osobę jak na moje to poniżej tego 1100 nie zejdzie musiało by być już więcej osób chyba bo jak widziałem jak ustawiali się na grupowe wirusy w 10 osób to wychodziło im chyba po 900 od samochodu
skovroon Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 no właśnie nie jestem pewien czy stówka odpada tak co osobę jak na moje to poniżej tego 1100 nie zejdzie musiało by być już więcej osób chyba bo jak widziałem jak ustawiali się na grupowe wirusy w 10 osób to wychodziło im chyba po 900 od samochodu pogadamy i zobaczymy co da sie zrobic :wink4: w kazdym razie ten 1100 trzeba zabrac + 200 na paliwo bo z powrotem srednia nam wyjdzie z 10literków :tongue4: [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 14:09_________________________________________________my tu gadu gadu a nasz prezes pewnie lezy jajkami do góry na słoneczku i ogląda dupeczki w bikini przez ciemne okulary :drool: :drool: :beach:
.:Tommi:. Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 my tu gadu gadu a nasz prezes pewnie lezy jajkami do góry na słoneczku i ogląda dupeczki w bikini przez ciemne okulary :drool: :drool: :beach: akurat, pewnie fuchę w wawie złapał i sprzedaje turecki kebab na bazarze :kox:
skovroon Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 my tu gadu gadu a nasz prezes pewnie lezy jajkami do góry na słoneczku i ogląda dupeczki w bikini przez ciemne okulary :drool: :drool: :beach: akurat, pewnie fuchę w wawie złapał i sprzedaje turecki kebab na bazarze :kox:
Rekomendowane odpowiedzi