Tobi_one Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zlot ku pamięci tragicznie zmarłego klubowicza klubu skierniewickiego ITCS więcej info tutaj------> http://discserv.cal.pl/itcs/Publikacja6.pdf Zapraszamy serdecznie
skovroon Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 chłopaki cos nam słabo idzie ta gonitwa za Łodziakami Prezes bedzie niezadowolony :angry:
.:Tommi:. Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Prezes bedzie niezadowolony :angry: Ciekawe czy nam jakieś prezenty przywiezie
Pulpit Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 np. top 10 zdjęć panienek na plażach
skovroon Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 taką mógłby nam Pablo przywieźć :naughty:
Pulpit Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 to pewnie zależy od tego na jakich plażach robi się takie zdjęcia
skovroon Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Ubraną?? może lepiej zeby była ubrana bo jak wysiadzie z samolotu w polsce to zamarznie ale na spociku ja odpowiednio rozgrzejemy :tongue4:
Tobi_one Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 wyluzujcie Panowie to nie wyscig szczurów a o takiej Panience to mozecie sobie tylko pomarzyc i popatrzec na zdjęcia :naughty: :gwizdanie: i co wybiera sie ktos na zadębie w sobote lub niedziele? oczywiscie w zwiazku z ogloszeniem pare postow wyzej
skovroon Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 wyluzujcie Panowie to nie wyscig szczurów a o takiej Panience to mozecie sobie tylko pomarzyc i popatrzec na zdjęcia :naughty: :gwizdanie: i co wybiera sie ktos na zadębie w sobote lub niedziele? oczywiscie w zwiazku z ogloszeniem pare postow wyzej ja raczej nie bede...
.:Tommi:. Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 a o takiej Panience to mozecie sobie tylko pomarzyc i popatrzec na zdjęcia :naughty: :gwizdanie: Ładniejsze nogą z łóżka spychałem i co wybiera sie ktos na zadębie w sobote lub niedziele? oczywiscie w zwiazku z ogloszeniem pare postow wyzej Jak będzie ładna pogoda to zajrzę nad zalew.
mily Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 No ja jeszcze nie wiem ogólnie mam dużo roboty i nie wiem czy się wyrobię. Jak się wyrobię to będę.
malin01 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 wszyscy wyjechali na wakacje i zapomnieli zostawić wiadomości ?? nie ładnie
Tobi_one Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 no ja tam na Hawajach jestem tak cieplo ze szok
skovroon Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 no ja tam na Hawajach jestem tak cieplo ze szok ja na Maroko i tez nie jest źle... :wink4:
Pulpit Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 na grzybkach w Żywcu też nie jest źle :>
mily Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Hej a może zorganizujemy sobie w tą sobotę grilla (04.07), może jakieś ognisko?? Ciepło zaczyna się robić, by się coś przydało. Niech każdy weźmie ze sobą co uważa i już.
skovroon Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Hej a może zorganizujemy sobie w tą sobotę grilla (04.07), może jakieś ognisko?? Ciepło zaczyna się robić, by się coś przydało. Niech każdy weźmie ze sobą co uważa i już. Własnie mozna by sie w koncu powaznie nad tym zastanowic... :mysli: Może poczekamy na Prezesa bo chyba jutro albo pojutrze wraca i wtedy podejmiemy jakas decyzje??[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 12:11_________________________________________________W sumie ja to najchetniej bym teraz w ogole z domu nie wychodzil... :/ :/ dobrze ze klima w czarnej dobrze chłodzi bo w ogole bylaby kicha :JC_fan:
Tobi_one Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 no u mnie tez lux klimka smiga ;] az milo wejsc do autka jak taki skwar na dworzu co do grilla u mnie jedynie niedziela zostaje choc tez nie do konca, akurat ta teraz bede mial chyba wolna...
Rekomendowane odpowiedzi