Nosfer Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Głosujemy http://www.a4-klub.pl/smf/wybieramy_najlepszy_klub_samochodowy_roku-t114134.0.html;msg1346762#msg1346762 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 głos poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ja też zagłosowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 no ja też zagłosowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin01 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 też oddałem głosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 coś słabo nam idzie to głosowanie jest nas 45 tys na forum a głosów tylko 4000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 teraz może będzie lepiej bo jest zjednoczenie sił zobaczymy co wyjdzie ale całe AUDI trzyma się razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 mnie śmieszą a zarazem wk***iają akcje które odwala np klub nissana...- 1000 czlonków a głosów ponad 5tys.. :wallbash: bylo juz tak ze tych co botowali zrzucili na dol stawki.. a wtedy bylismy na chwile drudzy.. ale spowrotem wrocili jakims cudem na gore stawki.. mowie o passatach, bmw, mitsumaniakach, mazdaspeed itd.. dobrze ze mamy tyle klubów audi i wszyscy sobie pomagamy.. moze cos z tego dobrego wyniknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 a widzieliście co się działo z trabantami 68 członków chyba było a mieli chyba 6k głosów czy coś takiego i jak się patrzyło w jakim tempie przybywają im głosy to po prostu szczeka opadała ale ich akurat uwalili i zabrali całe pkt i lecą od nowa ja ze swojej strony robię tyle, że z racji tego że mieszkam na akademiku biegam po pokojach i oddaje głosy na kogo trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_23 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 I CO PANY WYMYSLIMY JAKIEGOS SPOTA?? CZY CZEKAMY DO LATA???? Ty Panie dzisiaj mnie ładnie puściles przy wyprzedzaniu przed kołacinkiem nawet trzasnąłem awaryjne i dlugimi po ślepiach dałem zebys mnie zabil to nie kojaze wcale tej akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 I CO PANY WYMYSLIMY JAKIEGOS SPOTA?? CZY CZEKAMY DO LATA???? Ty Panie dzisiaj mnie ładnie puściles przy wyprzedzaniu przed kołacinkiem nawet trzasnąłem awaryjne i dlugimi po ślepiach dałem zebys mnie zabil to nie kojaze wcale tej akcji mozesz nie kojażyć bo nie jechalem swoją A4 tylko granatowm Golfem V potem tez na stacje w kolacinie podjechales a ja sie tankowalem w tym samym czasie..[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 11:34_________________________________________________No chłopaki co tak ucichliście ? :gwizdanie: :gwizdanie:jeszcze troche i nas łodziaki przegonią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 nie ma opcji nie dajemy się powoli trzeba myśleć nad datą jakiegoś spotu to się rozbuja troszeczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 no trzeba trzeba bo ja mam nowy nabytek :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 a no właśnie a dałeś już jakiś opis na forum ?? bo widzie że opis już zmieniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Jeszcze nic nie dałem, bo nie mam za bardzo czasu, ale jak będzie chwila to coś napisze a jak ją umyje to wrzuce fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Jeszcze nic nie dałem, bo nie mam za bardzo czasu, ale jak będzie chwila to coś napisze a jak ją umyje to wrzuce fotki a ja już widziałem, dotykałem a nawet siedziałem w niej :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Pogratulować nabytku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 to teraz klan B6 będzie w ekipie skierniewickiej gratki nowego wozidełka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 no a jak juz jest po przeglądzie i ubezpieczona jeszcze tylko trza zarejestrowac i ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi