Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja moge tylko zdradzic rąbka tajemnicy, że jak dobrze pójdzie(tfu tfu zeby nie zapeszyc:P ) to po wakacjach zobaczycie troche zmienioną B8...

czyli co np. full pakiet caractere?? :kox: :kox: :kox: :kox:
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tobi napisał trochę a nie całkiem :gwizdanie:, zresztą nie od razu Rzym ..... spalili :wink4:

Opublikowano

Tobi napisał trochę a nie całkiem :gwizdanie:, zresztą nie od razu Rzym ..... spalili :wink4:

no dokładnie :) zaczne od mniejszych rzeczy, aczkolwiek tez bardzo waznych :tongue4:

zreszta ten pakiet caractere tak srednio mi sie podoba :tongue4:

Opublikowano

Panowie kiedy odbędzie sie kolejny spot w Skierniewicach?

Opublikowano

:hi: jeszcze nie jest konkretnie ustalone, ale sledz na bierząco ten temat to napewno w niedlugim czasie sie dowiesz :wink4:[br]Dopisany: 30 Maj 2009, 12:32_________________________________________________właśnie chłopaki... nie wiem jak u was.. ale mi termin spotu bedzie pasowal dopiero 27czerwca(sob)... :disgust: :disgust: :disgust: chyba ze pomyslimy nad jakims piatkiem lub niedzielą... :mysli:Paweł, Tobi i reszta, a wy jak stoicie z weekendami w czerwcu????
Opublikowano

:hi: jeszcze nie jest konkretnie ustalone, ale sledz na bierząco ten temat to napewno w niedlugim czasie sie dowiesz :wink4:[br]Dopisany: 30 Maj 2009, 12:32_________________________________________________właśnie chłopaki... nie wiem jak u was.. ale mi termin spotu bedzie pasowal dopiero 27czerwca(sob)... :disgust: :disgust: :disgust: chyba ze pomyslimy nad jakims piatkiem lub niedzielą... :mysli: Paweł, Tobi i reszta, a wy jak stoicie z weekendami w czerwcu????

no ja tez bede mogl dopiero po 20 czerwca...

Opublikowano

Ja grila robie jednak za tydzień, czyli 6 czerwca, więc 13 miałbym teoretycznie wolny.

Z tym, że to jest ostatni weekend przed wylotem na wakacje i nie moge powiedziec czy coś mi się nie zmieni (czyt. żona coś nie wymyśli) :mysli:

No i od 17 czerwca do 1 lipca mnie nie ma ...

Dlatego myślę, że można pomysleć (jak pisał Tomek) o spociku w piątek lub niedziele

Opublikowano

Ja grila robie jednak za tydzień, czyli 6 czerwca, więc 13 miałbym teoretycznie wolny.

Z tym, że to jest ostatni weekend przed wylotem na wakacje i nie moge powiedziec czy coś mi się nie zmieni (czyt. żona coś nie wymyśli) :mysli:

No i od 17 czerwca do 1 lipca mnie nie ma ...

Dlatego myślę, że można pomysleć (jak pisał Tomek) o spociku w piątek lub niedziele

to moze podam cos na ruszt...

19 czerwiec?? - piątek

Opublikowano

ja bym może zaproponował niedziele 14 czerwca bo 19 czerwca to mogę być z Wami, ale tylko myślami :disgust:

Opublikowano

jak dla mnie to i 13 i 14 i nawet ten 19 był by do przeżycia także ja się piszę :decayed:

Opublikowano

myślę, że ja też znajdę godzinkę albo dwie żeby się z wami spot(kać) :decayed:

Opublikowano

ja bym może zaproponował niedziele 14 czerwca bo 19 czerwca to mogę być z Wami, ale tylko myślami :disgust:

noo tak.. zapomnialem ze wyjezdzasz... a bez naszego PREZESA to nie to samo hehe :decayed: a ten 14ty jak pisałes to mógłby ujść :good:
Opublikowano

Myślę, że 14 bedzie dobrym terminem ponieważ w niedziele będzie więcej ludzi nad Zalewem i co za tym idzie możemy bardziej rozlansować nasz skierniewicko-łowicko-sochaczewski Klub Miłośników A4 :naughty:

Pomyślcie o tych tłumach napalonych, skąpo ubranych lasek, rzucających się na maskę naszych :a4fan::decayed: :decayed:

Opublikowano

Pomyślcie o tych tłumach napalonych, skąpo ubranych lasek, rzucających się na maskę naszych :a4fan::decayed: :decayed:

:mysli: no no, młodszy jestem, a nie pomyślałem :tongue4: miejmy nadzieje, że pogoda dopiszę :good:

Opublikowano

Myślę, że 14 bedzie dobrym terminem ponieważ w niedziele będzie więcej ludzi nad Zalewem i co za tym idzie możemy bardziej rozlansować nasz skierniewicko-łowicko-sochaczewski Klub Miłośników A4 :naughty:

Paweł masz wyobraźnie :):) w takim razie ja 14 przyjezdzam sam :tongue4: :tongue4:

tylko oby wraz ze wzrostem liczby ludzi nad zalewem nie wzrosla za bardzo liczba nie naszych autek na parkingu... :disgust: :disgust:

Opublikowano

:hi: kiedy spocik?????

Opublikowano

podobno w niedziele 14 czerwca :tongue4::wink4:

Opublikowano

Paweł masz wyobraźnie :):) w takim razie ja 14 przyjezdzam sam :tongue4: :tongue4:

Jakos musialem Was zachecic do przyjazdu a wiedzialem ze to zadziala :decayed:

Tak wiec skoro kilku osobom pasuje to ustalamy ze spocik bedzie wyjatkowo w niedziele 14 czerwca

Opublikowano

Spoko, mi też pasuje:) co prawda będę po 8-nastce, ale dam rade:P

Opublikowano

dobrze, że bedziesz po 18-tce (imprezie), a nie po 18-tce (dziewczynie) bo ze zdrowej 18-ki żal schodzić i mógłbyś nie zdążyć dojechać :polew: