KrisWro Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Przyszła pora na rodzinne wozidło , wcześniejszy projekt to Mazda 323f BA (foto poniżej )Jeśli chodzi o temat nowego nabytku, do którego przekonał mnie znajomy z tego forum (roman_tyk), więc po prawie 7 miesięcach poszukiwań i sprawdzenie prawie 30 B 6'tek juz i tak wyselekcjonowanych zostaliśmy nagrodzeni i jest rezultat F'ranca: Audiola zaraz przy zakupie: Kompletnie nie znam się jeszcze rzeczach technicznych dotyczących Audi, ale codziennie dzieki forum i tematom na nim zawartym wiedzę poszerzam. Troche z tego co to jest: A4 B6 (BFB) grudzień 2002r. porezane 1,8 Turbo 250 KM Modyfikacje: jeśli chodzi o serducho to pod maska centralny intercoller, tip nierdzewka, wydech remusa na 3 calach, hamulce 320mm, turbo k04-15 oryginal odpowiednik k04 MTM, przeplyw 200g/s boost w peaku 1.3-1.4 bara . Przebieg 135 tys. tak wiem CUDA, ale jest to ori przebieg, auto prześwietliliśmy na wskroś, miernik lakieru, diagnostyka silnika i pozostałych elementów.ostatni wpis ASO listopad 2014r. Wnętrze: s line, czyli czarna podsufitka alu wykończenia, półskóry, grzane krzesła, kolorowy FIS z navi, rolety w drzwiach, nagłosnienie BOSE itd... Zewnątrz: Pakiet VotexKoła lato 18" na 8,5", zima 17 na 7" kilka fotek:Mycie z niemieckiego kurzu Zimowy Setup Rzeczy do zrobienia w najbliższym czasie: wymiana świec, wycięcie kata delikatne poprawienie programu no i FUN z jazdy Pozdrawiam Edytowane 9 Września 2016 przez KrisWro
krzysiekml Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 jeszcze raz gratki z zakupu ,ładny egzemplarz od dziadka z niemcowni bezawaryjności
Imhotet Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 gratki czekam na jakis spot pod milenijnym, chce na kreske
KrisWro Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) ale masz tył spasowany no drażni bardzo i to było powodem lekkiego dystansu przy wyjeździe po auto, ale przejechaliśmy miernikiem lakieru całe auto i poca wspomnianymi w historii z ASO robotami grubość lakieru igła, zresztą jak oglądaliśmy w necie auta z tym pakietem to na każdym jest on "tak fachowo spasowany" - no poza fotkami w katalogu producenta Edytowane 21 Stycznia 2015 przez KrisWro
kamil.kania Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 ładna sztuka bfb ladnie chodzi?
roman_tyk Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 gratki czekam na jakis spot pod milenijnym, chce na kreske uwazaj Imhohet:) kolega Kris jak przejezdza kolo placu zabaw to dzieci chowaja sie pod hustawkami ładna sztuka bfb ladnie chodzi? a jak ma chodzic, igla ale masz tył spasowany vortex tak jest oryginalnie spasowany, poogladaj kolego fotki na google grafika
Kazek 1.9 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Pięknota <zazdrośnik> tył noo można by się czepiać ale kto jak lubi zawsze można coś pomodzić z nim .. ogólnie cudna bryczka :thumbup1: Bezawaryjności kolego
devey Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Rwie na 4 kopyta czy nie? Ładna maszynka, gratuluję zakupu
KrisWro Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2015 Rwie na 4 kopyta czy nie? Ładna maszynka, gratuluję zakupu niestety ośka, pokazał się pomysł zrobienia z tego quattro, ale napewno nie w najbliższym czasie, najpierw musze się nacieszyć tym co jest Zresztą już jedną skarbonkę mam w garażu
Alteregomaro Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 A jak kolego z tą mocą na jedną oś? Da się trochę pobawić, czy co chwile ESP o sobie przypomina ? Furka zacna - pozdro
jacek70 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Dobra obstawiamy. Ja na Imhotet, sorry KrisWro.
KrisWro Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2015 Dobra obstawiamy. Ja na Imhotet, sorry KrisWro. Hehehe sam na niego stawaim , pędzie na 4 buty to gdzie z ośką się równać nie mniej jednak z czystej ciekawości wyzwanie przyjmuję, jak tylko ogarne się z robotą w firmie i z tematami powiekszenia się rodziny pojawię się pod MM A jak kolego z tą mocą na jedną oś? Da się trochę pobawić, czy co chwile ESP o sobie przypomina ? Furka zacna - pozdro podobno można się tym pobawić taką opinie słyszałem ale fakt jak depczesz na czerwone to ESPe świeci jak choinka
Imhotet Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Dobra obstawiamy. Ja na Imhotet, sorry KrisWro. Hehehe sam na niego stawaim , pędzie na 4 buty to gdzie z ośką się równać nie mniej jednak z czystej ciekawości wyzwanie przyjmuję, jak tylko ogarne się z robotą w firmie i z tematami powiekszenia się rodziny pojawię się pod MM hehe jasne ja tez musze dokonczyc pare rzeczy
miszka Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Fajne wozidełko , bezawaryjności i powodzenie w planach ... na A4 z pakiet ospoilerowania co masz u siebie w UK mówią RS4
xsebo1 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Quattro w b6 zamontować to ponoć żaden problem jeśli ma się wszystko, nawet filmik jest na yt jak montują w przyspieszonym tempie
krzysiekvtec Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) ladna fura ale de dokladki jakos mi nie podchodza seria sline duzo lepiej wygląda Powodzenia w modach Edytowane 23 Stycznia 2015 przez krzysiekvtec
KrisWro Opublikowano 9 Września 2016 Autor Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) W audioli wyleciał KAT pojawił się DP od Gregora, wymieniono świece, wtryski (z prosiaka), poprawiono nieszczelności w przewodach pod maską i zaczeło się to odpychać Ze zmian wpadło zawieszenie gwintowane, felgi 3sdm 19", nowe opony na lekki naciąg, na przód heble z B7 3,0 TDI, auto zostało poprawione w kilku miejscach przez malarza, założono pompę paliwa z cupry R i kosmetyka oleje płyny itd.. Znajomi na urodziny sprezentowali nałozenie kwarcowej powłoki ochronnej, korekte lakieru zabezpieczenie skór itd... więc dzisiaj gdy odbierałem trupa, wyglądał tak:szybka sesja juz po nałożeniu powłoki Q-glym Edytowane 9 Września 2016 przez KrisWro
Rekomendowane odpowiedzi