Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[S4 4.2 V8] Wilk w oczej skórze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

W Newbie się przedstawiłem troche czas na wiecej.

Auto mam od ... dzisiaj ;-) JEST BOSKIE. Wilko w owczej skórze. Wyglada zwyczajnie jak to tylko możliwe (jest srebrny - co chwile widać srebrne A4) ale pod maską siedzi wepchniety tam chyba łokciami i kolanami POTWÓR.

4.2 litra. 8 garnków. 4 lekko lewo, 4 lekko w prawo. fau osiem. V8.

Jak zadzwoniłem do kumpla sie pochawlić to pierwsze jego słowa były "no wreszcie stałeś mężczyzną - Twoje pierwsze V8"... hehehe.

W środku wiadomo - recaro, skóra czarna, navi plus i taki tam niewazne drobiazki (no nie przesadziłem - fotele są boskie).

Avant, dla pospulstwa kombi hehe.

Na razie na letnich kołach (18" oryginalne, jak sie okazało w idelany stanie). Szukam na gwałt zimówek (felg 17" o ile wejdą na te hamulce).

na razie tyle - ide dalej pojeździć. Uzależnia ten dźwiek silnika i power jaki sie czuje po wciśnieciu pedału. Troche szkoda ze tiptronic ale juz sie przyzwyczaiłem.

fotki niedługo.

pozdrawiam

mihau

Opublikowano

ja tam nie wierze że kupiłeś S4 :P bo ja jakbym kupił to bym nie znalazł czasu żeby napisać na forum , a na pewno nie pierwszego dnia :diabel2: :diabel2: :diabel2:

Opublikowano

Dawaj na spota w nastepny wtorek obowiazkowo :!:

Opublikowano

HEHE poza S4 mam żone i dziecko, wiec musze jakieś kompromisy wypracowywać.

Kurde - do fotek to chciałem ją wypieścić, ale jak idzie zima to właściwie jeden pies...

mihau

[ Dodano: 23-01-2007, 23:43 ]

Po oknem stoja dwie A4 moich sąsiadów i moja S4. ciekawe jak im jutro kopara opadnie jak wyjdą jechac do pracy ;-)

Opublikowano

S4 avant to malinka :!: :a4fan:

... chociaz dla S4 to robię wyjątek i sedan może być...pozdro dla wujka norbiego :D

B6 S4 avant z tip to nie ta z ostrobramskiej :?: ;)

szkoda, że na spota nie podjechałeś :(:

Opublikowano

Po opisie bardzo fajna bryka zapodaj fotki :) nie musi być wypicowana do fotek :P

Opublikowano

mam mala wyobraznie i jak probuje sobie twoje A4 wyobrazic to zawsze widze swoje :one: bez fotek ani rusz :diabelek:

Opublikowano

z opisu fajna choć nie napisałeś czy ma : wspomaganie, ABS i elektryczne przednie szyby - a to fajne rzeczy są

[ Dodano: 24-01-2007, 09:44 ]

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Opublikowano

foty :?: :?: :?:

Opublikowano
Po oknem stoja dwie A4 moich sąsiadów i moja S4. ciekawe jak im jutro kopara opadnie jak wyjdą jechac do pracy ;-)

Ty nie garażujesz S czwórki :galy: :galy: :galy: :galy: :?: :?: :?: to ja sie boje w ogródku z zamkniętą na 4 spusty bramą , trzymać swoją A4 B5 z milionem zabezpieczeń :galy: a fotki to telefonem moga być :P

Opublikowano

czekamy z niecierpliowoscia na foty Twojej S4 :)

Opublikowano

dawaj foty .... :!: ... :diabelek:

Opublikowano

Ciekawe czy będą.. :?

Opublikowano

moze to nowe wcielenie tomboya :?: :?: :?: :!: :!: :!:

Opublikowano
Czesc,

W Newbie się przedstawiłem troche czas na wiecej.

Auto mam od ... dzisiaj ;-) JEST BOSKIE. Wilko w owczej skórze. Wyglada zwyczajnie jak to tylko możliwe (jest srebrny - co chwile widać srebrne A4) ale pod maską siedzi wepchniety tam chyba łokciami i kolanami POTWÓR.

4.2 litra. 8 garnków. 4 lekko lewo, 4 lekko w prawo. fau osiem. V8.

Jak zadzwoniłem do kumpla sie pochawlić to pierwsze jego słowa były "no wreszcie stałeś mężczyzną - Twoje pierwsze V8"... hehehe.

Ja jak kupilem i pojechalem do kumpal pochwalic sie to skurczybyk jak kierowal to sie smial na glos sam do siebie :diabel:

W środku wiadomo - recaro, skóra czarna, navi plus i taki tam niewazne drobiazki (no nie przesadziłem - fotele są boskie).

Ja nie mam navi :(:

Avant, dla pospulstwa kombi hehe.

Na razie na letnich kołach (18" oryginalne, jak sie okazało w idelany stanie). Szukam na gwałt zimówek (felg 17" o ile wejdą na te hamulce).

NAwet w instrukcji obslugi zalecaja 17 na zime z oponami 225/45/17 ja takie mam i jest ok.

Gratuluje zakupu i mam nadziej ze kiedys poznamy nasze V8 :one:

Acha i dawaj foty jak najszybciej

[ Dodano: 24-01-2007, 18:55 ]

Kurde - do fotek to chciałem ją wypieścić, ale jak idzie zima to właściwie jeden pies...

Popiescisz to zone w nocy a S4 dawaj taka jak stoi..... widziales foty mojego brudasa? :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...