jary1982 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 i jak podpowie ktoś jak to wyjąć, tak krok po kroku, zdjęcie wstawiłem, drażniące jest to dlatego chce sie tego pozbyc
amaradaar Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 a ta dolna zapadka się nie odsuwa by to wypiąć ?? jak nie to poprostu wyszarp to i już zapewne są śrubki od dołu z wkładu wkręcane albo na 3m montowane .. kombinuj i rwij
jary1982 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 no nie odsuwa sie, a tak rwac na chama to wiesz ))
amaradaar Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 to rozbierz caly środek wypnij z mocowań zamsz powiedzmy i od spodu zapewne beda srubi
iDybeK Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) jeśli komuś wystarczy wywalenie samego uchwytu na telefon to poniżej macie filmik jak się go wyciąga: Edytowane 12 Marca 2015 przez iDybeK
jary1982 Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 chodzi mi o tą pozostałośc po telefonie, jak to wyjąć
ryniud Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Dostałem Nokie do tego uchwytu w podłokietniku,ale nie ładuje telefonu.Jaka jest przyczyna?Może ktoś podpowie,
Kriss1322 Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Z tego co pamiętam te nokie były ładowane tylko z ładowarek z bolcem, a ten uchwyt takowego nie posiada, jest to tylko komunikacja z systemem głośno mówiącym.
ryniud Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Z tego co pamiętam te nokie były ładowane tylko z ładowarek z bolcem, a ten uchwyt takowego nie posiada, jest to tylko komunikacja z systemem głośno mówiącym. Dzięki serdeczne za odpowiedz,tak myślałem że tak będzie bo w menu telefonu brak aplikacji ustawień odnośnie baterii.Pozdrawiam.
miszarus Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Panowie od telefonów Może tutaj odświeżę. Mam taki sam uchwyt na telefon w podłokietniku. Wymontowałem. Telefon Xperia Z3 łączy mi się z oryginalnym bluetooth. Paruje i elegancja francja. Importuje kontakty. Połączony. Dzwoni do mnie żona, odbieram, słyszę żonę jednak ona nie słyszy tego co ja mówię. Uszkodzony oryginalny mikrofon? Gdzie się znajduje? Jakaś opcja? Jakieś ustawienia? Proszę o pomoc.
LukeCabrio Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Mikrofon jest w panelu razem z lampkami podswietlenia wnetrza.
miszarus Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 I rozumiem, że jedyna opcja to jego uszkodzenie? Nikt o żadnych opcjach, bezpiecznikach, nie słyszał? Dobra, jest tam mikrofon . Wtyczka od niego luźno strasznie wchodzi w gniazdo powyżej. Pytanie, jak sprawdzić czy to on jest uszkodzony a nienp.przewod. Kupno nowego?
frz3rr Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września W dniu 1.03.2015 o 06:47, jary1982 napisał(a): U mnie jest tak, jak sie do tego zabrać? Z góry dziękuje za odpowiedz Odświeżam wątek kilka lat później, znalazłem sposób - mianowicie 3 płaskie śrubokręty trochę siły i udało się bez rozebrania 😄
Monti Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września W dniu 6.09.2024 o 16:02, frz3rr napisał(a): Odświeżam wątek kilka lat później, znalazłem sposób - mianowicie 3 płaskie śrubokręty trochę siły i udało się bez rozebrania 😄 To raczej b8 a nie b6 czy b7. I wychodzi, że połamałeś
Rekomendowane odpowiedzi