Wąski Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Oby się udało http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news/masz-vw-uwazaj,1189929
szakal350 Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Jak się nie myle to CEPiK miał wejść ok. 4 lat temu.
tomaszu Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 To mnie się podobuje. Ale też słyszałem o tym już dawno...
wojtas-audi Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Super pomysł, jeden z nielicznych dobrych ktory wymyslil nasz "rzad"
szogun0 Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Jak się nie myle to CEPiK miał wejść ok. 4 lat temu. Taaak. A odkąd pamiętam (chyba z 8 lat) to był co najmniej w planach. I co? I nic. Czcze gadanie. I wg mnie jeszcze długo, długo nie będzie działał.
YATES Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Jak się nie myle to CEPiK miał wejść ok. 4 lat temu. Taaak. A odkąd pamiętam (chyba z 8 lat) to był co najmniej w planach. I co? I nic. Czcze gadanie. I wg mnie jeszcze długo, długo nie będzie działał. Przecież CEPIK u nas już od bardzo dawna funguje.
OLO_GDA Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 CEPIK dziala i ma sie dobrze. a ze nie wykorzystuje sie go w tej chwili w 100% to inna sprawa. widac sa ludzie ktorym nie na reke mozliwosc szybkiego i latwego sprawdzania pochodzenia auta..
qeza Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 i 100 PLN za kazde wejscie? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi