Sierko2 Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Witam. Mam kolejny problem. w czasie jazdy dochchodza jakies trzaski spod deski rozdzielczej z przodu. Nie wiem co to i z jakiego powodu. Moze ktos podpowie co jest grane, a moze to normalne. Pomozcie prosze używac prefiksów przy zakładaniu tematu.poprawione
futro75 Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Cześć Sierko2 też mam te problemy. Za zegarami jakieś trzaski lub jakby się coś odpowietrzało.Jak coś znajdę to Ci dam znać. Pozdrawiam.
SoMeS Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 no to muszę się przyłączyć do tematu... tylko u mnie są to przysłowiowe "świerszczyki".... poprostu tak jakby gdzieś w okolicy tej długiej kratki nawiewu pod przednią szybą nagle się coś poluzowało.. hmm wiecie co robić? czy mam to wd40 zalać ?
futro75 Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Cześć SoMeS myślę przynajmniej,żebyś sobie podarował te w40 poczekaj jeszcze może ktoś w końcu nam poradzi. Jak widzę to te problemy ma więcej ludzisków pozdro narka....
endriuu Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 a moze wentylator wam popiskuje?
pawelek Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 JA tez to mam! Nie wentylator to nie jest napewno, jak sie jedzie po delikatnych dziurkach slychac, po rownej nawierzchnij jest okey, ale to takie wku....ące.
DW_Guzman Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 ten sam problem, szczególnie po ostatniej zimie i -20 się u mnie naświerszczyło, czasem występuje mi wq...acy rezonans spod deski przy 1500-1600, 1900-2000, czasem go nie ma, możliwe ze czesc problemow moze sie pojawic po instalacji np. alarmu, rzadko w warsztatach uwaza sie na delikatne obchodzenie z tapicerka, ostatnia sytuacja z włamaniem, wymieniałem zamek, gościu demontował drzwi, po złożeniu harczy mi lewy głośnik na basach, jako audiofil znieść tego nie mogę i szykuje się na kolejną rozbiórkę i dokładne złożenie.
piotr26a4 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Koledzy ostatnio na basach zaczął harczeć mi głośnik w drzwiach kierowcy czy to już głośnik do wymiany czy może coś się poluzowało... Co o tym możecie powiedzieć? Czy może już ktoś miał już taki problem? Pozdro
koper84444 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Co do świergotów z okolic długiej kratki nawiewu pod szybą, to warto sprawdzić czujnik nasłonecznienia. U mnie właśnie to wydaje dźwięki. Jak będzie cieplej, to zabiorę się rozbiórkę.
CUB@ Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 podpinam się pod temat szczególnie podczas mrozów trzeszczy jak by szyba miała popękać
Rekomendowane odpowiedzi