jacca90 Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 wiązka od bose jest inna więc trzeba kłaść cały właśnie od tego zestawu ;p także możesz sobie spokojnie zarezerwować cały dzień xD
a4mwo Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Opublikowano 28 Maja 2015 Zbliża się wymiana tarcz i klocków. Jaka firmę polecacie?
gieras1988 Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 mikoda i ferrodo mikoda ? byłem u odlewni gdzie robią te tarcze i nie wiem czy bym polecał patrząc jak to leją
chudy30 Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 2 lata użytku mikody i jestem bardzo zadowolony
a4mwo Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2015 Wpadł wirus, wpadną niedługo wtryski większe, i jak uda się kupić, to i gwint oraz komplet pdc. Dochodzi też poszukiwanie zderzaka pod spryski. Co do mechaniki: -Nowe nigdy nie używane turbo. -Spalnowana, uszczelniona i kompletnie sprawdzona głowica -Wymienione wszystkie oringi, simeringi, uszczelki itp itd. Silnik uszczelniony od dołu aż po górę. -Nowe pierścienie, panewki, wal oraz jeden korbowód z tokiem -Wszystkie paski, rolki, napinacze oraz rozrząd. -Olej i wszystkie filtry -Nabita i odgrzybiona klimatyzacja -pompa po regeneracji Na założenie czeka grill rs, dokładka od Leona, spasowanie dokładnie przodu, aby nie było irytujących szczelin, oraz wycieraczki od Passata b5,5. Co dalej, finanse pokażą. Tym czasem zdjęcia z dzisiejszej kąpieli ;-)
a4mwo Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2015 Bo tył był zapakowany dosyć ciężko ;-) dlatego szukam gwintu aby wszystko było nisko :-)
Jurek2000 Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 I jak chodzi Ci majzel po takim zabiegu. Robiłem to samo u siebie.
a4mwo Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Silnik igła. Kasy trochę poszło, ale moc ma, ciśnienie też. Nie ma problemów x opalaniem czy gubieniem oleju. Stan trzyma od wymiany do wymiany. Gwint jest ;-) Edytowane 4 Lipca 2015 przez a4mwo
rafal9119 Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 OO teraz to miodzio. tylko szkoda że klekot
a4mwo Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Opublikowano 29 Lipca 2015 Klekot mi nie przeszkadza. Jak dobrze pójdzie, to dolne listwy będą usunięte i dół drzwi na gładko. Na razie montaż bose. Jest na forum jakiś poradnik albo temat, co do montażu bose? I zdjęcie z dzisiaj :-) Wpadły nowe tarcze przód i tył, plus klocki i łożyska tylne. Nowy olej i wszystkie filtry. Wpadło komplet bose. Do tego jestem w trakcie wymiany kompletu wachaczy, plus gumy, tuleje itp. Do tego maluje się zderzak pod spryskiwacze. Czyli praca wre. [emoji1]
Jurek2000 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Na jakich pierścieniach składałeś motorownie?
a4mwo Opublikowano 27 Września 2015 Autor Opublikowano 27 Września 2015 Jest i nowy felunek ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
chudy30 Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 nawet ładnie wygląda te nowe koło
AudioBas Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Masakra ile felga + gwint dają zmiany wyglądu... Co tam za gwint wpakowałeś?
Rekomendowane odpowiedzi