Johnu Opublikowano 29 Lipca 2024 Opublikowano 29 Lipca 2024 Nie wiem na jakim etapie jesteś z Connect. Żeby zadziałało połączenie aplikacji z pojazdem. Musisz mieć założone konto w aplikacji ale w wersji USA (logowanie przez wersję angielską) Login, hasło, ustawiasz auto po VIN i wtedy będzie miał alternatywny PIN który powinien połączyć APK z autem. Przynajmniej u mnie tak było niestety w wersji EU jak próbowałem przez ten PIN to nie szło . Dopiero tą metoda połączyło za 1 razem. Dodatkowo w jednostce musi być karta z SIM aktywna. To da Ci takie możliwości jak internetowe radio w Audi Connect, jakiś tam kalendarz audi etc. Żeby zadziałały takie funkcje jak otwieranie/ status pojazdu/ stan paliwa musisz być użytkownikiem głównym pojazdu w tym celu trzeba dzwonić do dealera w USA i przebrnąć wiele rozmów, a w szczególności trafić na pomocnych ludzi tam.
Johnu Opublikowano 29 Lipca 2024 Opublikowano 29 Lipca 2024 Jeżeli jednostka nie czyta karty SiM po konwersji trzeba w 5F poszukać odpowiedniej opcji o połączeniu danych z karty SIM i dać aktywne
piti82 Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Opublikowano 1 Sierpnia 2024 W dniu 29.07.2024 o 21:47, Johnu napisał(a): Jeżeli jednostka nie czyta karty SiM po konwersji trzeba w 5F poszukać odpowiedniej opcji o połączeniu danych z karty SIM i dać aktywne Dzięki, brzmi strasznie
Macwac Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Cześć, czy jak wykupie opcję Navigation & Infotainment (nawigacja i rozrywka) to zaktualizuje się tez MMI czy tylko mapy?
vade Opublikowano 1 Listopada 2024 Opublikowano 1 Listopada 2024 Witam. Może ktoś coś wie na temat proponowanych tras przez navi . Wsiadam do auta Odpalam i w górnej belce pojawia się jakaś proponowana trasa. Dodam że nie zawsze tak jest. O co tu chodzi jak to wyłączyć? Z czym jest to powiązane. Audi A4 2023r. Navi fabryczne.
michael130 Opublikowano 23 Listopada 2024 Opublikowano 23 Listopada 2024 Możecie pomóc mam Audi a4 b9 z 2021 roku duża navi i jest cały czas inicjowanie map . I teraz pytanie czy ja muszę wgrać aktualizowanie map , czy coś wykupić?
Johnu Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia czy istnieje mozliwosc zeby przez VCP sprawdzic czy wewnetrzny sim odbiera sygnal GSM do uslug connect? czy wylaczenie funkcji SOS powoduje brak wewnetrznego sygnalu GSM Mib?
lukkas11 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Witam wszystkich Gdzie w MyAudi na www podejrzeć status auta który widać w aplikacji?
Muskel1 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Nie ma już takiej możliwości. Z tego co widzę, przenieśli wszystko na aplikację.
mcemsi Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Czyli jak teraz pobierać np. aktualizacje map? Oczywiście mówię o legalnej ścieżce. Edytowane 16 Stycznia przez mcemsi
mcemsi Opublikowano Czwartek o 15:05 Opublikowano Czwartek o 15:05 Owszem, tak było jeszcze do niedawna , teraz mamy redirect do : About myAudi | Audi USA WWW.AUDIUSA.COM wiadomo więc gdzie można pobrać te mapy?
wikary Opublikowano Czwartek o 15:10 Opublikowano Czwartek o 15:10 Witaj – Wprowadź adres e-mail IDENTITY.VWGROUP.IO
Muskel1 Opublikowano Czwartek o 15:13 Opublikowano Czwartek o 15:13 Logujesz się na stronie myAudi i pobierasz tam ostatnie mapki za które zapłaciłeś, czyli jak ostatnie wykupione przez ciebie mapki były 2020, to tylko takie możesz pobrać.
mcemsi Opublikowano Niedziela o 15:30 Opublikowano Niedziela o 15:30 (edytowane) OK Edytowane Niedziela o 15:31 przez mcemsi
amadeoo Opublikowano Niedziela o 18:46 Opublikowano Niedziela o 18:46 W dniu 16.01.2025 o 16:13, Muskel1 napisał(a): Logujesz się na stronie myAudi i pobierasz tam ostatnie mapki za które zapłaciłeś, czyli jak ostatnie wykupione przez ciebie mapki były 2020, to tylko takie możesz pobrać. czyli jak mam taka licencję, moge pobrać najnowsze mapy na 2025 ? czy muszę je dodatkowo wykupić ? Pytam bo jak pobieram z my.audi to mam mapy z EU_2023_12 P1230
Rekomendowane odpowiedzi