ERW0 Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Stylistyka nie zna granic http://motoryzacja.interia.pl/zdjecia/audi-prologue-avant-zdjecie,iId,1706717,iSort,5,iTime,1,iAId,143294?parametr=embed_galeria_plaska#1706710
Stubix Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 mi to przestaje sie podobać to mamy ten sam gust nie podoba mi sie to...
mcemsi Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Wiec i ja od siebie - Obkleic srebrnymi krzyżykami z gałązką i karawan jak znalazł !
Gibons Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Z zwenątrz spoko ale w srodku trochę jak samolot.
Chadury89 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Grill coraz wiekszy a lampy coraz mniejsze a w srodku jakos tak pusto.
black4 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Grill coraz wiekszy a lampy coraz mniejsze a w srodku jakos tak pusto. Witajcie, Stylistyka minimalistyczna, Ładnie ma proporcje, fajnie zarysowane błotniki, bardzo wysoko wycięte przednie nadkole. Poza tym mała powierzchnia szyb w stosunku do blachy, Zrezygnowali z klamek w drzwiach. Jedynie ten grill zbyt duży i rozciągnięty. Wnętrze totalny minimalizm, Pozdrawiam!
erchi Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) kombi, czyli powstanie z niego A6 czy zupełnie nowy model (o segment wyżej?) ? Edytowane 3 Marca 2015 przez erchi
Radol Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 To będzie model wyżej. Poza tym dzisiaj była premiera Jak dla mnie jest piękne. Chyba właśnie mam nowe marzenie
Gość Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Stylistyka minimalistyczna, Ładnie ma proporcje, fajnie zarysowane błotniki, bardzo wysoko wycięte przednie nadkole. Poza tym mała powierzchnia szyb w stosunku do blachy, Zrezygnowali z klamek w drzwiach. Jedynie ten grill zbyt duży i rozciągnięty. Wnętrze totalny minimalizm, Pozdrawiam! a jak elektryka padnie to do auta nie wejdziesz
boguc Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Na drodze będzie zwracało na siebie uwagę to na pewno środek jakoś tak pusto jw
Rekomendowane odpowiedzi