Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nieudana aktualizacja MMI 3G HDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na ta sama kartę, format i soft z innego źródła, choć nie wiem czy to drugie było konieczne, porównań oba archiwa. I tyle na szczęście było trzeba.

Opublikowano

Hmm , no to rzeczywiscie problem jakby go wcale nie było :)

Opublikowano

Przyznam, ze tak, ale spanikowalem jak mmi nie chciala wstac, a google wypluwal rozbieranie jednostki jako rozwiazanie.

Opublikowano

Zareagowałbym tak samo zapewne. Ale jak to ktos kiedy powiedział: " Rachu ciachu i po strachu" :banan:

Opublikowano

Zabezpieczenie jest po to aby firma i serwis zarabialy kase kazda proba ladowania przerobionego softu konczy sie zawiecha, bardzo podatne na takie zawiechy sa rns-e każdy zle przerobiony zawiesza navi. W g2 g3 mozna to zrobic inaczej choc nie zawsze sie da

Wysłane z mojego GT-I9505

Opublikowano

No dokladnie takiego powodu zabezpieczania sie domyślałem. Dzieki wiec za potwierdzenie.

Opublikowano

Teraz "spolszczenia" zostały zaktualizowane , i tak uwalaja że tylko kilka osób w pl postawi to na nogi :)

Opublikowano

W UK juz tez;)

Opublikowano

W UK juz tez;)

Panowie skąd wziąc dane karty SD do postawienia 3g terminalem?

Opublikowano

Próbowałem tym terminalem ale nic nowego. Na terminalu wyświetlane sa tylko śmieci podczas uruchamiania mmi. Próbowałem nawet na PC-ie

. Jak zewrę rx i tx to widać transmisje czyli interface działa i com 232 w PC tez. Gdzie mogłem popełnić błąd?

Opublikowano

Witam,

pisałem już o tym ale mój temat nie wiedzieć czemu znalazł się w koszu także podczepię się pod temat. Chodzi mi o aktualizację softu, dwie pierwsze, tj. K0031 oraz K0206 poszły bez problemów. Ale po rozpakowaniu na kartę SD ostatniej aktualizacji pojawiają się dwa foldery (__MACOSX oraz 8R0906961DK), w poprzednich aktualizacjach pojawiał się tylko jeden. Po włożeniu karty do slotu i postępowaniu zgodnie z procedurą, wybieram przykładowo slot SD1 i pojawia się komunikat, że nie może odczytać.

Ktoś wie jak sobie z czymś takim poradzić?

Opublikowano

@dysieek przerzuć zawartość folderu 8R0906961DK na kartę (zawartość a nie cały folder!)

Opublikowano

@dysieek przerzuć zawartość folderu 8R0906961DK na kartę (zawartość a nie cały folder!)

i wtedy ten folder _MACOSX zostawić tak jak jest?

Opublikowano

nie zaleca sie kopiowanie aktualizacji z maca

Opublikowano

aktualizacja się udała.. wypakowałem pliki tylko z folderu 8R0906961DK i już go widział.. wszystko przebiegło bez problemu także dzięki bardzo. teraz tylko usunąć błędy : )

Opublikowano

flash kości tylko to ci zostało

Opublikowano

Koledzy a jak mam czarny ekran i żadne kontrolki do obsługi MMI nie są aktywne, to co mnie czeka??

Jest jakiś sposób???

Proszę o odpowiedz.

Opublikowano

Panowie mam pytanie dotyczące aktualizacji 3G High. Mianowice udało mi sie zaktualizowac 4 wersje w górę do 0257 bez napotkania problemów. Tak jak pisał to wrclaguna po aktualizacji wyświetla się checklista w której mamy albo "OK", albo "-". Zasadniczo po pierwszej aktualizacji ja przeczytałem, potem tylko przewijałem nie zwracając uwagi na to co jest napisane. Czy jest jakaś teoretyczna możliwość, że coś przebiegło źle lub było "Not-OK", a aktualizacja się zakończyła bez żadnych błędów? Chodzi mi o to, zeby nie uwalić nic przy aktualizacji map ;)

Opublikowano

Koledzy a jak mam czarny ekran i żadne kontrolki do obsługi MMI nie są aktywne, to co mnie czeka??

Jest jakiś sposób???

Proszę o odpowiedz.

Witam

Czy udało się poradzić coś na czarny ekran (i brak aktywności przycisków? )

Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc

Opublikowano

Tak, jest na to sposób.

Postawić soft urządzenia od nowa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...