Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BHF] S4 4.2l V8 344PS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde... :kwasny: szkoda że się wcześniej nie zgadaliśmy bo ja szukam D1S już trochę czasu...

możesz mi napisać na GG jaki koszt tych żarników w jułesej? Dziękuję :rolleyes:

Ps. Jakby to przeczytała Twoja siostra to miałbyś święta w iście "rodzinnej atmosferze" :pleasantry::nabijasie:

Opublikowano

Żarniki D1S 6000k z amerykańskiego ebay-a z przesyłką kosztują 110$ za parę. Pisałem jakieś 2 tygodnie temu do wielu osób czy chcą zamówić. Między innymi do cuberka z Waszej ekipy. Zero zainteresowania :) Ale to zrozumiałe przy 3PLN/1$. Pół roku temu była zupełnie inna sytuacja.

Opublikowano

ano widzisz... ja nie zauważyłem tego postu a Cuber zostawił to widocznie tylko dla siebie...

szkoda bo chętnie bym się załapał :embarrassed: no nic , może siorka wpadnie na Wielkanoc? :naughty:

Gość dawido_xtr66
Opublikowano

"rodzinnej atmosferze" :pleasantry: :nabijasie

hehe Nie ma się co dziwić :) Karbony są TOP :) Jeżeli ktoś potrzebuje coś z Juesej służę pomocą ---> PW :) Pozdro

Co tu tak cicho :D Jak fura ? Karbony już pewnie założone :D czekamy na foto :):naughty:

Opublikowano

Malik jak tam mody ? czyżby kierunki w lampach były już zmienione na białe ?? :naughty:

Opublikowano

Mody zwolniły odrobinę. Nadal czekam na jeb*ne listwy carbonowe :disgust: Długa historia ....

Opublikowano

Listwy z tego linku co wkleiłeś to jest wersja do cabrio w dodatku zdekompletowana bo nie ma otoczki mieszka.

W normalnym nadwoziu można z tego wykorzystać tylko dwie przednie listwy oraz popielniczki.

Poza tym za mój komplecik dałem znacznie mniej :decayed:

Opublikowano

Poza tym za mój komplecik dałem znacznie mniej :decayed:

EOT: 900 zł za kierownicę to dużo czy mało? Według opisu jest bez airbaga.

Opublikowano

900PLN to cena OK. Wyzwaniem jednak będzie znalezienie do niej poduchy. Może pozostać tylko ASO a wtedy cena będzie kosmiczna. Poza tym pamiętaj że z takiej kiery będzie Ci działał w B6 tylko klakson. Dodatkowo musiałbyć też dokupić inny moduł, taśmę i łącznik.

Opublikowano

Dawaj foty z carbonem, bo jest :kox:

Opublikowano

Uaktualnione foty na początku wątku :good:

Opublikowano

Brakuje jednego istotnego szczegolu... :gwizdanie: Czarnej podsufitki :cool1:

Opublikowano

Piotr, a to nie było tam BT w ogóle ? :blink: Czy po prostu zmieniałeś na nowszy sterownik ?

Opublikowano

To samo chciałem Michał napisać... :kox: Malik udało się z płytą ?? :gwizdanie:

Opublikowano

Brakuje jednego istotnego szczegolu... :gwizdanie: Czarnej podsufitki :cool1:

własnie według mnie nie ! czarny sufit jest ok w przypadku ciemnych foteli...

A tak z białą skórą to by te taborety wyglądały jak kupa w lesie...

:)

Opublikowano

Piotr, a to nie było tam BT w ogóle ? :blink: Czy po prostu zmieniałeś na nowszy sterownik ?

Ano nie było :)

Opublikowano

Widać ludzie z Australii mają inny gust a o tym się nie dyskutuje... :decayed:

Opublikowano

własnie według mnie nie ! czarny sufit jest ok w przypadku ciemnych foteli...

A tak z białą skórą to by te taborety wyglądały jak kupa w lesie...

:)

Nie zgodze sie... :naughty:

Biale recaro jest ekstra i pasuje do ciemnej dechy, ciemnych listw carbonowych, ciemnych boczkow drzwi... gdyby podsufitka byla ciemna, to bylby pelen :kox:

Opublikowano

no nie mów malik że zmienisz sufit, zrób najpierw vt... według mnie źle te fotele będą wyglądać

nie słuchaj małolatów :tongue4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...