Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BHF] S4 4.2l V8 344PS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie musisz zmieniać lamp bo po to weszły nowe przepisy żeby to nie było konieczne :good:

Opublikowano

Daymoon Napisz dokładnie o co chodzi z tymi "nowymi przepisami"? I czy na pewno lampy B7 z USA będą zaakceptowane na przeglądzie technicznym?

Opublikowano

nie musisz zmieniać lamp bo po to weszły nowe przepisy żeby to nie było konieczne :good:

ato mnie kolega zaskoczyl... mozna prosic o jakies szczegoly od kiedy weszly te przepisy ?? w USA z tego co sie orientuje sa lampy symetryczne a u Nas obowiazkiem jest jezdzenie na niesymetrycznych( prawa lampa oswietla bardziej pobocze) to jest tylko jedna z roznic , bo pozostale jak kolory kierunkow sa chyba oczywiste.

Tutaj link do przepisow.

Opublikowano

Malik co to tylnej rejestracji to na allegro robia :) na wymiar mysle ze jak soebi taka sprawisz to specjalnie policja nie bedzie sie czepiać :)

tylko rygnał będziesz musiał wozic w bagażniku :P

Opublikowano

To tylko dlatego ze na takich ludzi trafiles (za flaszke wbijaja przeglad do samochodu ktorego wzyciu nie widzieli:) ) ... Prawda jest taka ze jak Pan Wladz :P Cie dopadnie i jest upierdliwy to zabiera dowod a Pan z badania technicznego ktory sie pod tym podpisal ma przeje...

Innymi slowy w kodeskie o ruchu drogowym jest jasno zdefiniowane jak ma wygladac oswietlenie samochodu . To samo tyczy sie Panow z neonami swietlowkami i chu... wie czym jeszcze poprzypinanym do samochodu choinki swiatecznej ala Griswold

nic dodać nic ująć, ja tylko mówie, że nie miałem problemów :wink4: z resztą sie zgadzam, a o nowych przepisach nic nie słyszałem, póki co.

Opublikowano

moja opinie znasz-autko zaje...biste.w planowanych modach chyba zapomniales jeszcze dopisac jednego punktu? na spocie cos wspominales ze rozgladasz sie za instalacja gazowa do nowego autka,no chyba ze cos sie zmienilo.pzdr

Opublikowano

Fura kozak :good:

Z światłami chodzi o to, że w USA od jakiegoś czasu są dopuszczone światła asymetryczne (tam zmieniły się przepisy a nie u nas) i niektóre auta europejskie na takowych tam śmigają, musisz sprawdzić jakie są u Ciebie i tyle.

Opublikowano

moja opinie znasz-autko zaje...biste.w planowanych modach chyba zapomniales jeszcze dopisac jednego punktu? na spocie cos wspominales ze rozgladasz sie za instalacja gazowa do nowego autka,no chyba ze cos sie zmienilo.pzdr

nie nie wierze.... powiedzcie mi ze to zart :) i ze nie ma takich ludzi co tak robia:)

Opublikowano

To nie zart. Gaz bedzie jednym z pierwszym modow malika.

Opublikowano

Coś ten link nie działa :gwizdanie:

JUZ dziala i to jest tu http://bastylia.com/voyager/%8cwiat%b3aODPzPolicji/%8cwiat%b3a_odp.%20na%20e-mail_03.01.08.PDF

wystarczylo troszke pokombinowac z URL to wszystko gdzies mi sie koniec linku obciol przy wklejaniu sorki za problemy[br]Dopisany: 15 Październik 2008, 01:40_________________________________________________

To nie zart. Gaz bedzie jednym z pierwszym modow malika.

aaa to sory:)... moze nie bede tego komentowal bo zaraz sie wszyscy na mnie rzuca:)ale gaz...to do kuchenek i zapalniczek - jak mnie stac na v8 4.2 to i na petrol mnie stac

Opublikowano

a ja powiem tak............JAK MALIKA STAĆ NA OSZCZĘDZANIE - TO NIECH GAZ ZAKŁADA :good:

Opublikowano

ze rozgladasz sie za instalacja gazowa do nowego autka,no chyba ze cos sie zmienilo.pzdr

To plotki i pomówienia :gwizdanie:

Opublikowano

Jeśli w malik założy gaz, to pewnie rozweselający :polew:

Opublikowano

Będzie gaz bo Malik już do mnie pisał z prośbą o zagadanie z Piotrkiem z www.egp.pl :kox:

Opublikowano

Będzie gaz bo Malik już do mnie pisał z prośbą o zagadanie z Piotrkiem z www.egp.pl :kox:

Dodatkowo zakładam magnetyzer :)

Opublikowano

no Malik

w Ozarowie na stacje gazowa to taka bryka jeszcze nikt nie podjechal :wink4:

To dopiero będzie mega :kox:

I wlew gazu pod klapką wlewu paliwa żeby nie było widać .... :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...