skotmen Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Witam po długim poszukiwaniu udało się kupić Avanta 2009r. model 2010r. , lakier oryginał tak przynajmniej wykazał czujnik, szyby wszystkie jeden rocznik pełny serwis w ASO na blacie 163tyś ,zgadza się z Aso Kolor Lava Grey Silnik CAGB 136 KM Skrzynia Manual Koła lato 245/40/18 audi Koła zima 205/60/16 czarna stal z domieszką rdzy Koło zapasowe Pakiet oświetlania QQ1 Zawieszenie Sport 1BE -20mm Servotronic 1N3 Tempomat Czujnik deszczu –światła Dopinany Hak Czujnik parkowania tył Lampy przód Bixenon z Led Lampy tył Led Światła przeciwmgłowe Pakiet chrom zewn. relingi i obwódki szyb Alarm audi MMI 3G High z dyskiem Zmieniarka na 6 płyt Kolorowy fis Klimatyzacja 1 zone Kierownica sport 3 ramienna z multi funkcją Gałka zmiany biegów sport Siedzenia sport pełna skóra jasne Podłokietnik przód i tył Podgrzewane fotele przód Przyciemnione szyby tył oryginał Funkcja wychodzenie z domu LEAVING HOME Funkcja przychodzenia do domu COMING HOME Lusterko wewnętrzne FOTOCHROM Podświetlany schowek Odblokowane DVD podczas jazdy Włączenie wizualizacji czujników tył na ekranie Test zegarów Gauge Test Prawe lusterko przy cofaniu w dół Temp oleju włączona Lap Timer Pakiet oświetlenie led w przestrzeni nóg z regulacją na MMI przód Usuniecie oznaczeń modelu i pojemności Dywaniki gumowe Planowane mody Zmiana koła na 19'' Pewnie sprężyny -35 lub -40 Neon tył Progi S-line Może tylny zderzak S-line Jak coś wpadnie to pokażę Kilka zdjąć po zakupie Edytowane 2 Marca 2017 przez skotmen
andynl Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 No środek wygląda dość ciekawie, jak z utrzymaniem czystości foteli? Gratki i bezawaryjności
skotmen Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) No środek wygląda dość ciekawie, jak z utrzymaniem czystości foteli? Gratki i bezawaryjności Kupiłem Gliptone do czyszczenia i konserwacji tapicerki trochę ubrudziłem siedzenie kierownika od kurtki i powiem Ci że do końca ten brud nie chce zejść jeszcze spróbuję innym środkiem zobaczymy W utrzymaniu wiadomo to nie jest czarna skóra .ale tragedii nie ma Edytowane 1 Marca 2015 przez skotmen
peter22 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 ładna sztuka , jasny środek, sam już widzisz trudny w utrzymaniu
malysouth Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Coś za coś....środek pięknie się prezentuje..no ale będziesz musiał uważać... miałem wcześniej w A3 taki sam kolor skóry i wiem co to oznacza...jak będziesz dbał to będzie ok Gratuluję zakupu
krystian3769 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Ciekawe zestawienie kolorów. Powodzenia w modach
skotmen Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) setup letni założony jutro zdjęcia OEMS 19" Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez skotmen
dzg Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 KOlor piękny , miałem taki w a3 8p w słońcu rewelacja
skotmen Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Sprezyny tez zakladales ? nie zakładałem ale chyba będzie trzeba tylko jakie Edytowane 5 Marca 2015 przez skotmen
Gibons Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Może będę miał nowe eibachy do sprzedania. Bo zastanawiam się czy nie iść w gwint
skotmen Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Może będę miał nowe eibachy do sprzedania. Bo zastanawiam się czy nie iść w gwint jakie ile w dółnowe czy były na samochodzie Edytowane 5 Marca 2015 przez skotmen
Gibons Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 -35/30 tydzien na aucie. Jak nowe Eibach pro kit
vister Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 bardzo ładna furka felgi takie jak u mnie sam się przymierzam za 19 tylko nie jestem pewien czy będą dobre na polskie drogi.
skotmen Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Witam tak się prezentują wiatraki Dzięki Pany za miłe słowo Zapraszam do oceny Felga ma szerokość 8,5 Et 35 oponka 245/35/19 Edytowane 6 Marca 2015 przez skotmen
Rekomendowane odpowiedzi