Love-AUDI Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 znacie może jakieś miejsca na nocleg , coś polecacie , może namiot rozbić ale gdzie ?
Lukasz eS. Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 znacie może jakieś miejsca na nocleg , coś polecacie , może namiot rozbić ale gdzie ? Podpinam sie pod pytanie, nigdy na tym nie bylem i moze wybral bym sie 1 raz. Na ile mniej wiecej dni tam jezdzicie?
Trewor87 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 O kamerkach wiedziałem, punkcie widokowym również. Czyli ogólnie jeździć w kółko, dzięki Wiesz, stamtąd jest rzut beretem do Włoch i dużo Polaków łączy to sobie z wakacjami w Italii. Jak się chce to można tam spore dystanse natrzaskać na miejscu. Na ile mniej wiecej dni tam jezdzicie? Od 3 dni do tygodnia, w zależności od ekipy i budżetu znacie może jakieś miejsca na nocleg , coś polecacie , może namiot rozbić ale gdzie ? Taką "podstawą" dla Polaków i nie tylko jest Cap Worth. Ale tam miejsce trzeba klepać najpóźniej w lutym, teraz może być już problem. Jest tam masa oficjalnych pensjonatów, też pewnie w większości już zajęta. Ale też dużo ludzi udostępnia swoje prywatne domy, tyle że nieoficjalnie. Nigdzie się nie ogłaszają, żeby nie płacić podatków itp. W takim miejscu ja się zatrzymuję w tym roku. Fajne kameralne warunki, spokój, a jednocześnie kilkaset metrów do stacji. Cena też bardzo przyjemna. Trzeba tam pojechać i po prostu pytać po ludziach. Przy czym warto mieć kogoś z niemieckim, bo to w wiekszości starsi ludzie którzy nie rozumieją angielskiego
Cordii Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Na słynnym zakręcie Faakersee jest bardzo fajne pole namiotowe i tanie. Byliśmy z ekipa w tamtym roku i polecam. Wieczorem piwko leżak i na parking :-) Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Cordii
neimaD Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Wybiera się ktoś na weekend Majowy? z mądrego telefonu
Love-AUDI Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Wybiera się ktoś na weekend Majowy? z mądrego telefonu Tak ja sie wybieram , planuje tam nyć na miejscu 1 maj rano a 3 wieczorem wtacam Na słynnym zakręcie Faakersee jest bardzo fajne pole namiotowe i tanie. Byliśmy z ekipa w tamtym roku i polecam. Wieczorem piwko leżak i na parking :-) Możesz podać jakiej dokładniejsze namiary , jade tam pierwszy raz
Cordii Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Wybiera się ktoś na weekend Majowy? z mądrego telefonu Tak ja sie wybieram , planuje tam nyć na miejscu 1 maj rano a 3 wieczorem wtacam Na słynnym zakręcie Faakersee jest bardzo fajne pole namiotowe i tanie. Byliśmy z ekipa w tamtym roku i polecam. Wieczorem piwko leżak i na parking :-) Możesz podać jakiej dokładniejsze namiary , jade tam pierwszy raz nie pamietam jak te pole sie nazywało ale to jest na przeciwko duzego parkingu
Love-AUDI Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2015 nie pamietam jak te pole sie nazywało ale to jest na przeciwko duzego parkingu Ale też nie wiem gdzie jest duży parking , jade tam pierwszy raz , w jakiej miejscowości , może zaznacz jakoś na mapie i link podaj......
Cordii Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) pole namiotowe "Camping Arneitz" strona http://www.camping-arneitz.at/de/camping/plan-preise/ nie pamietam jak te pole sie nazywało ale to jest na przeciwko duzego parkingu Ale też nie wiem gdzie jest duży parking , jade tam pierwszy raz , w jakiej miejscowości , może zaznacz jakoś na mapie i link podaj...... Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Cordii
Love-AUDI Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2015 ok , dzięki za info , ale patrzę na mapę i to nie jest nad jeziorem Worthersee to jest z boku nad tym mniejszym jeziorem Faaker See tak ? Myślałem że cała impreza jest wokoło jeziora Worthersee , tam się tez cos dzieje ?
neimaD Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Wybiera się ktoś na weekend Majowy? z mądrego telefonu Tak ja sie wybieram , planuje tam nyć na miejscu 1 maj rano a 3 wieczorem wtacam Na słynnym zakręcie Faakersee jest bardzo fajne pole namiotowe i tanie. Byliśmy z ekipa w tamtym roku i polecam. Wieczorem piwko leżak i na parking :-)Możesz podać jakiej dokładniejsze namiary , jade tam pierwszy razChcę jechać w czwartek w nocy lub piątek z samego rana. Może się spotkamy gdzieś na trasie?z mądrego telefonu
Trewor87 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 ok , dzięki za info , ale patrzę na mapę i to nie jest nad jeziorem Worthersee to jest z boku nad tym mniejszym jeziorem Faaker See tak ? Myślałem że cała impreza jest wokoło jeziora Worthersee , tam się tez cos dzieje ? Na Faaku bardzo dużo się dzieje
Love-AUDI Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Wybiera się ktoś na weekend Majowy? z mądrego telefonu Tak ja sie wybieram , planuje tam nyć na miejscu 1 maj rano a 3 wieczorem wtacamNa słynnym zakręcie Faakersee jest bardzo fajne pole namiotowe i tanie. Byliśmy z ekipa w tamtym roku i polecam. Wieczorem piwko leżak i na parking :-)Możesz podać jakiej dokładniejsze namiary , jade tam pierwszy razChcę jechać w czwartek w nocy lub piątek z samego rana. Może się spotkamy gdzieś na trasie?z mądrego telefonu Też planuje wyjazd w nocy z czwartku na piątek ale jeszcze nie wiem jak mi to wyjdzie bo pracuje ....
neimaD Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Zobaczymy co czas pokaże :-) z mądrego telefonu Gdzie jesteście? :-) z mądrego telefonu
Love-AUDI Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Opublikowano 2 Maja 2015 Camping Strandcamping Brückler Nord niedaleko Reifnitz a Wy gdzie?
neimaD Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Zaraz koło parku Europa , z mądrego telefonu
Love-AUDI Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) Jak tam? Dzieje sie coś? dzieje się i to dużo nawet więcej wieczorami niż na filmiku który nakręcony był 2 maja 2015 , zwłaszcza wieczorami późnymi się dzieje Edytowane 4 Maja 2015 przez Love-AUDI
Rekomendowane odpowiedzi