boseron Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Hej Amigos . Jako ze zęby zjadłem na Audi a4 B5,B6, dwa razy B7 to czas przyszedł na B8......miała być C6 ale trafiła sie ta B8 więc zakupiłem określony budżet nie dawał mi pola manewru zbyt dużego ale udało sie więc jest : rocznik Grudzień 2008 ( z dow rej. ) z wyposażenia przy zakupie nic nii miała oprócz ledów i bixenona z przodu więc golas straszny - kolor granat ciemny - 2.0 TDI 143 KM CAGA - przebieg sprawdzony w ASO 178 kkm ( ukłony do Stanleya ) - zwykłe 16 calowe koła. po 2 miesiącach użytkowania troche wykonałem modyfikacji zatem : - program na 178 KM i 410 NM ( Edraven ) - dołożenie NAVI MMI 2g ( WrcLaguna dzięki ) - wymiana kierownicy na poliftową z multifunkcją trójramienną nową - wymiana nawiewów na chromowane ramki - oświetlenie wnętrza komplet od Tominika - dołozenie czujnika deszczu/zmierzchu - szyba człowa wymieniona pod czujnik - przełącznik świateł AUTO - dołozenie tempomatu - wyrezany Pakiet QQ1 oswietlenie przestrzeni nóg , drzwi klamek,nawiewów - lusterko fotochrom s-line wewnątrz - wymieniony licznik na kolowy FIS - alu lato ori Audi z A5 245/40/18 w planach : - gwint - czarna podsufitka - lamy neon tył ( juz czekają w garażu ) - tuner TV - folia czarny połysk lub biel z czarnym dachem lusterkami i kołami i grillem. narazie tyle pozdrawiam kilka fotek na szybko z Córunią w tle na początku w środku mizeria , concert, fis monochromat, bez multifunkcji, tempomatu.....bez navi.....bleeeee póżniej po założeniu kierownicy ale jeszcze ze starym czerwonym FISEM tak i po wymianie licznika na kolor i założenie NAVI mmi 2G tak : i z zewnątrz : i porównanie z B8 Cubra wskoczyły koła 18 calowe ori audi ET29 8.5J 245/40/18 i wygląda tak jakośc zdjęć fatalna robione telefonem niestety na szybko wszystkie Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez boseron
andynl Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 no widzę że się powoli rozkręcasz z modami dużo przyjemnej zabawy życzę
Jakubk Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Prezentuje się pięknie powodzenia w modach
boseron Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Opublikowano 5 Marca 2015 dziekuje, choć do ideału jej brakuje ale mam tego świadomość
main Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 dokładnie nikt ideału nie kupił (no chyba że to jest RS7 ) a tak poważnie powoli i zrobisz to co chcesz. gratulacje i powodzenia w modach
grimfrost Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Graty wozu, kolor na duży +, powodzenia w rezaniu i bezawaryjności!
boseron Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Opublikowano 5 Marca 2015 oczywiscie wszystkie mody to wielkie podziekowania dla Miodzia Artku dziekuje Ci.
malysouth Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 2 miechy a już tyle zrobiłeś... to co będzie za kolejne 2 gratuluje autka
miodzio Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 oczywiscie wszystkie mody to wielkie podziekowania dla Miodzia Artku dziekuje Ci.
boseron Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Opublikowano 5 Marca 2015 Petarda, mody ida jak rakieta Bedzie ideał tylko ze juz sie siano kończy
Me.how Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 ciekawie się zapowiada , szukaj 19' bo sezon już blisko powodzenia w kolejnych modach !
edraven Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Tempo sprinterskie w modzeniu. Teraz stolki skora i alkantara.
Rekomendowane odpowiedzi