Kowi87 Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 to nie wiem czy coś ugrasz oponą, bo wąska felga, maszynka do nadkoli potrzebna
strzelba Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Opublikowano 13 Marca 2015 Podgląd na navi Audi już na "swoich" blaszkachtragiczne są te nowe numerkiPoza tym wpadło mi takie dziadostwo 4.2 quattrozainteresowani nabyciem - priv
misiek95 Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 widziałem macałem przód na glebe i koło będzie równo z błotnikiem
strzelba Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) O glebie na razie nie mam co myśleć nawet. Na razie jest w miarę szeroko (i wysoko ) haha. U Ciebie jestem ciekaw jak siądzie z dystansem i mniejszym profilem opony Nie mogę wyskrobać nic w "sprzedam" więc daję tutaj: Wzmacniacz Pioneer GM-X334 sprzedaneGłośniki Phonocar 90wAudio Magnat Bull Power 320 (2x małe głośniki + 2x duże głośniki + 2x zwrotnica) sprzedaneGłośniki Pioneer TS-1750Głośniki Boschmann G6532SGłośniki Sony Xplod sprzedane Mam też części do A4 B5 i różnych innych aut → https://www.facebook.com/AutoCzesciTS Dzieje się w temacie nawet zapas troszkę wyczyściłem Przy okazji mój poprzedni gruzi pytanie. Czy żarówki Osram Diamond (niebieskie kierunki) zrobią różnicę w lampach? Bo w sumie pomarańczowa poświata nie rzuca się praktycznie wcale mi w oczy i nie wiem czy jest sens inwestować w takie pierdoły. Może ma ktoś u siebie założone? Muszę przyznać, że mocno się zdziwiłem patrząc dzisiaj na zegarek w aucie. Nie wiedziałem, że przestawia się sam Co do Audi: do ogarnięcia w najbliższym terminie mam wymianę lewego tylnego zacisku, zbierzność/geometria i łożyska w dwóch lewych kołach. Poza tym - ma ktoś może jakieś w miarę dobre i niedrogie oponki 205/40 R18 do sprzedania? Łożyska wymienione, wahacz lewy nówka - zacisk, który miałem, nie przypasował. We wtorek staruszka ląduje u mechanika i zacisk będzie zregenerowany lub wymieniony na nowy, zależy od jego stanu Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez strzelba
Fenrir Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Dev regeneruje zaciski Czemu nie spawałeś dokładek ze zderzakiem? W sumie tak to nie trzeba lakierować całości, ale efekt dużo lepszy jak są gładkie Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez Fenrir
misiek95 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Czy żarówki Osram Diamond (niebieskie kierunki) zrobią różnicę w lampach? Bo w sumie pomarańczowa poświata nie rzuca się praktycznie wcale mi w oczy i nie wiem czy jest sens inwestować w takie pierdoły. w miejscu gdzie jest żarówka kierunku jest taka jakby mała obudowa która ją przysłania. Jak ją wyrzucisz to będzie widać całą żarówke i będzie to mocno widoczne. Jak sie nie myle to lampy ori US tego czegoś nie mają fabrycznie
strzelba Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Nie chcę tego wydłubywać, od boku trochę widać tą żarówkę, ale nie ma tragedii więc na razie git. Chyba, że dorwę gdzieś na miejscu takie, bo zamawiać mi się nie chce. Folię na lampy zamawiam od kiedy ją kupiłem i coś mi nie wychodzi
misiek95 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 nawet nie wiem czy bez rozklejenia lamp da sie to wyjąć
wesz82 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 nawet nie wiem czy bez rozklejenia lamp da sie to wyjąć Musiałby ciąć po kawałku i wyciągać przez kierunek inaczej nie wyjdzie.
strzelba Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Pany, nie chodziło o to, żeby żarówka była widoczna. Fajnie, że jest zasłonięta. Chodzi mi o tą niebieską poświatę, którą daje Diamond. Zawsze mi się to podobało. Tylko właśnie nie wiem czy by to było widoczne, bo pomarańczki nie widać w sumie
luty2502 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Ja mam je u siebie i jest poswiata jak staniesz z przodu
strzelba Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2015 To trzeba będzie pomyśleć nad tym poważniej może do tyłu od razu też założę Stara wróciła od mechanika. Zacisk udało się zregenerować. Przy okazji polecam RepTune
Fenrir Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ja mam u siebie Diamondy ale w Sonarach ( ). Efekt fajny, aczkolwiek nie wiem jak to wygląda w liftowych lampach. Jeśli żółte żarówki nie dają poświaty to i niebieskimi nic nie zdziałasz.
strzelba Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Będzie jakieś wolne siano i chęci to właduję ten badziew na przód i tył Jeszcze elektrykę muszę trochę ogarnąć Po pierwsze taka sytuacja miała miejsceNa szczęście Misiek przyszedł z pomocą i opchnął mi na szybko listwę, wszystko wróciło do normy. Dzięki Fotka zrobiona widelcem z małego spotu z ziomkamiNo i logo skrobałem śrubokrętem dlatego wszystko będę malował od nowa na czarno chyba, że kupię nowy znaczek to zostanie srebrny. I tak plan jest na eSkowy grill więc nie będę się w ten bawił jakoś szczególnie Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez strzelba
strzelba Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Patrząc na niektóre B5 , wydaje mi się czasami, że moja jest jakaś troszkę niższa. Jest taka opcja patrząc po fotkach, że jest lekko obniżona? Mi nic nie wiadomo na ten temat btw. Ramka grilla i logo zostały odmalowane. Wcześniej były matowe czarne i lakier odpadał, teraz pryśnięte w połysk. Jest lepiej. Znaczek musiałem odmalować, bo był w bardzo słabym stanie. Na razie nie ruszam, czekam na jakąś okazję grilla od S4
Poematik Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Nice... Jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszam na A4B5 group https://www.facebook.com/groups/1500098506917914/
Fenrir Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Na pewno jest obniżona. Może masz 1BE. Nie wiem jak to jest w liftach ale ja u siebie w przedlifcie na standardowym zawieszeniu miałem szczelinę koło-błotnik chyba ze 3 razy większą niż u Ciebie.
strzelba Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Mi się wydaje, że ta felga trochę wypełnia lukę. Tak czy inaczej na szczęście nie ma off roadu jakiegoś tragicznego. Co nie zmienia faktu, że wciąż jest za wysoka Kolega Łukasz wpadł na to, że springi mogą być pocięte. Nie wiem. Jeździ się bardzo komfortowo, nawet na profilu 40. Zawieszenie jest miękkie i jak wjeżdżam w większy wybój to szura mi o nadkole z tyłu. Poza tym jak wsadzę do tyłu za dużo to schodzi k**ewsko w dół na zdjęciu może nie jest aż tak dobrze uchwycone, ale siadło mocno auto przy obciążeniu około 80kg na tyle
Rekomendowane odpowiedzi