black4 Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Dzisiaj ustrzeliłem telefonem za dnia Witaj, Gratulacje oryginalnego autka! Ładna bestyjka W kraju udało się znależć? bardzo sztywny jest zawias? Alu 19" na lato? Heble to pewnie min. 380 na froncie siedzą? Napisz jak z trakcją, teraz to pewnie non stop zrywa przyczepność ? Układ kierowniczy bardzo bezpośredni? Pozdrawiam!
Gibons Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Graty samochodu ale ten wydech tylny masakra jakaś hehe
mrogal Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Dzisiaj ustrzeliłem telefonem za dnia nie ma xenonu ?
Sengoku Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Dzisiaj ustrzeliłem telefonem za dnia nie ma xenonu ? Nie wiadomo co tam w srodku siedzi ale soczewke jak najbardziej ma
miron78 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 piękny, niedoceniony, niepozorny zapierdzielacz - gratki furmanki
Ans Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Nie widze ukladu zmywania lamp w USA nie są obowiązkowe, tak samo jak autopoziomowanie którego po prostu nie ma IS-F marzenie, musi cieszyć
mrogal Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Sa niedozwolone myslalem ze to EU patrzac na tylna klape
Ans Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Stano musi sie wypowiedzieć ale widzę mile na blacie
Stano Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Amerykaniec panowie :-\ Kilka dni temu nastąpiła zmiana licznika na właściwy I zastanawiam się nad startem na 1/4 mili za 2 tyg w Kamieniu Śląskim
peter22 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 startuj zobaczymy jakie czasy wykręca ta bestia
Stano Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 startuj zobaczymy jakie czasy wykręca ta bestiaZ miejsca mam problem z trakcją :-\
Stano Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 wychodziły awd z tym silnikiem? Tylko RWD
Stano Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Jako że była założona jakaś badziewna przednia szyba to dzisiaj została wklejona nowa szyba oryginalna Lexus
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Amerykaniec panowie :-\ Kilka dni temu nastąpiła zmiana licznika na właściwy I zastanawiam się nad startem na 1/4 mili za 2 tyg w Kamieniu Śląskim Wpadaj - ślaska ekipa A4 klubu będzie Ci kibicować bo my tam co roku jesteśmy
Stano Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Amerykaniec panowie :-\ Kilka dni temu nastąpiła zmiana licznika na właściwy I zastanawiam się nad startem na 1/4 mili za 2 tyg w Kamieniu Śląskim Wpadaj - ślaska ekipa A4 klubu będzie Ci kibicować bo my tam co roku jesteśmy Nie wpadne. Nie zdążę odebrać auta od lakiernika :-\ Dzisiaj felgi zostały poddane renowacji i polakierowane proszkowo. Kolor czarny połysk. I wreszcie użyłem wody pod maską hehe Korzystając, że auto u lakiernika postanowiłem rozebrać lampy i przyciemnić. Przy okazji pomarańczowy odbłyśnik okleiłem folią do lamp na czerwono. Pozosaje wypolerować klosz i na auto. Niedawno wymieniłem szybe czołową na nową oryginalną więc boczne listwy szyby też postanowiłem założyć nowe na nowych spinkach.
peter22 Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Nie ma druciarstwa . Ładnie wszystko dopracowane
Rekomendowane odpowiedzi