Tomi_81 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Podziękowania dla wszystkich co musieli znosić moją osobę obiecuje, że następnym razem będę mniej upierdliwy Z wiekiem to chyba w drugą stronę ...jak dla mnie Diman możesz się nie zmieniać
diman Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Podziękowania dla wszystkich co musieli znosić moją osobę obiecuje, że następnym razem będę mniej upierdliwy Z wiekiem to chyba w drugą stronę ...jak dla mnie Diman możesz się nie zmieniać ☺
dydo85 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 ja także melduje się w domu , dzieki wszystkim za wspólną impreze i do zaś :-)
A4-Tomek Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 uff...101 KM dojechało mój zetor dawał radę mimo 90KM ale no pod górkę bywa ciężko hahaha xD
MAJKI Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Siema Tez dzieki za super zabawe Ps diman Ty z piatku to caly Ty i nie zmieniaj sie ino mniej pal tego gowna hehe
Polko_V Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 sorry dydo, ale nie umiałem się powstrzymać uff...101 KM dojechało mój zetor dawał radę mimo 90KM ale no pod górkę bywa ciężko hahaha xD tiaa...tylko Ty masz 90KM na oś a on 101 na dwie
A4-Tomek Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Hahaha dobra daj już spokój Dydowi bo się chłopak załamie xD
diman Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Siema Tez dzieki za super zabawe Ps diman Ty z piatku to caly Ty i nie zmieniaj sie ino mniej pal tego gowna hehe raczej nie da się już zmienić takiego starego ciula i raczej tego nie zrobię musicie się dostosować a gówno muszę ograniczyć na takich imprezach
Polko_V Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 nigdy nie zapomnę z Tobą przejażdzki, która się skonczyła słuchaniem muzyki ...dobra dobra teraz pytanie do tych co dziś wyjeżdżali...czy padał śnieg ??
Polko_V Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 uff...101 KM dojechało 132 jak już ;-) zmieniłeś na seryjne hamulce ??
diman Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 nigdy nie zapomnę z Tobą przejażdzki, która się skonczyła słuchaniem muzyki ...dobra dobra teraz pytanie do tych co dziś wyjeżdżali...czy padał śnieg ?? może padał to mocne słowo ale prószyło z rana
Arturoo Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 nigdy nie zapomnę z Tobą przejażdzki, która się skonczyła słuchaniem muzyki
Polko_V Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) nigdy nie zapomnę z Tobą przejażdzki, która się skonczyła słuchaniem muzyki ...dobra dobra teraz pytanie do tych co dziś wyjeżdżali...czy padał śnieg ?? może padał to mocne słowo ale prószyło z rana no właśnie, bo wg. "mojej" pogody w telefonie tak też było i byłem ciekaw jak tam ludziska na letnich?? nigdy nie zapomnę z Tobą przejażdzki, która się skonczyła słuchaniem muzyki dwa auta: Artur: bierzemy je...trójka, kierunek i lewy i przez 5 sek nic Ja: najdłuższe 5 sek w życiu, bo tu nic a auta z nad przeciwka jechały Artur: kierunek i zmiana na prawy pas...i jego słowa: "no Grześ no to może posłuchamy muzyki?!" ahh...te wspomnienia Edytowane 22 Marca 2015 przez Polko_V
Rekomendowane odpowiedzi