Budzik93 Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) dawno nie zagladałem bo duzo pracy Ale przed weekendem majowym udało się założyc nowe lampy wczesniej pozmieniane wszystkie filtry, olej, uszczelka pod klawiatura bo się pocila moja a4 i klocki hamulcowe z tylu, do tego pomalowane zaciski hamulcowe . ponizej zdjecie na nowych lampach Edytowane 5 Maja 2015 przez Budzik93
DaN0 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Lampki DEPO za niedługo Ci się zaczepy z dekielków połamią Ale to jest dobre rozwiązanie, jeśli nie chcesz błotników zmieniać, lub ich ciąć.
Matt. Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Też mam depo i nie narzekam. Audi ładnie wygląda na nich lepiej niż seria
Budzik93 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zależało mi żeby nie ciąć błotnika dlatego takie kupiłem ile wytrzymaja czas pokaze, mam nadzieje ze jak najdluzej Witam, dość dawno nie zaglądałem, bo duzo pray autko troche pomodzone, odświeżone skóry, zmienione filtry i olej na wiosnę, i wpadł nowy gwint, hid 6000k i dokładka z cupry Planów jest jeszcze sporo, czekają na realizacje, teraz planuje zmiane felg na 17, najlepiej cos ori audi troche zdjęc, pozdrawiam i czekam na opinie
enczu Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Leży fajnie, jakieś nowe koło i będzie elegancko Niebiescy nie czepiają się za hidy 6k? Wyglądają na mocno niebieskie, a sprysków dodatkowo nie masz
Budzik93 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2016 No własnie musiałem narazie zdemontowac bo sie przyczepili przy kontroli kolo nowe jest w planach ale caly czas szukam jak narazie
Bartasss Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ja jeżdze na 8k i narazie jest spokój...może trafiłeś na służbiste
marcinoa4b5 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ja jeżdze na 8k i narazie jest spokój...może trafiłeś na służbiste pewnie na 8 tysi fajnie sie jeździ?zwłaszca w deszcz, zmień na 4,3K zobaczysz różnicę<polecam>
Budzik93 Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Opublikowano 1 Maja 2016 Panowie pojawiła się zagwozdka w mojej głowie. Dzisiaj wyjeżdżając do pracy po odjechaniu z miejsca parkingowego zobaczyłem kauze. nie wiem z czego to może być. żaden płyn nie ubywa, olej cały czas w jednym poziomie, kauza była od strony kierowcy po stronę pasażera. rzekoma kauza nie brudzi rąk. wygląda jak jakaś woda albo bezbarwny płyn. ktoś miał podobna sytuacje? nie wiem co to jest a na kanał dopiero jutro będę mógł wjechać Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
razk Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Jak to woda to sie nie przejmuj. Klima sie skrapla
Budzik93 Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Opublikowano 2 Maja 2016 A no dobra dzięki za info Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Panowie proszę o poradę. kolega ma na sprzedaż felgi. wzór rs. felgi są made in italy. od środka jest napis "not OEM- replica". powiedzcie mi czy warto czy to mimo napisu jakąś chinszczyzna?
Budzik93 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Opublikowano 3 Maja 2016 co do stanu to tak 5 z minusem. felgi proste, dwie tylko są lekko przytarte ale to małe rysy. co do ceny to mówi ze tak z 750 by chcial Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
maciekzx Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Zazdroszczę środka A co do felg, jeśli zamierzasz mało jeździć to można brać, w innym wypadku mogą Ci się często pokrzywić jeśli to chinole...
Budzik93 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Opublikowano 3 Maja 2016 No właśnie nie wiem czy to chinole. te co mam teraz te 16 calowe tez maja made in italy, dużo jeżdżę i nie miałem z nimi żadnych problemów i tak się zastanawiam nad tamtym wlasnie Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
matik123 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 No jesli sa made in italy no to nie sa chinole.
Rekomendowane odpowiedzi