Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AHL] Moje pierwsze Audi....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników raz jeszcze.

Na forum zarejestrowanym jestem od lutego 2008, ale dopiero teraz udało mi się zrobić zdjęcia mojej A4.

Z wyposażenia wydaje mi się że zupełna seria tak jak wychodziła AHL….. silniczek troszkę malutki ale cóż….. na razie taki musi być.

Planowane zmiany będą czysto kosmetyczne, chociaż wiadomo że w miarę jedzenia apetyt rośnie.

W planach:

wymiana lamp,

xenon HID 6000K

może troszkę pójdzie w dół,

obszycie kierownicy skóra,

wymiana gałki zmiany biegów

malowanie listew (dekorów) na czarny fortepianowy

Na razie tylko tyle….. zapraszam do oglądania

http://picasaweb.google.pl/artur.zurawski/A4Forum#

Dołożyłem troszkę fotek w większej rozdzielczości.

Opublikowano

Bardzo ładna :) Podoba mi się :good: Faktycznie może jakiegoś super wypasu nie ma, ale te chromowane relingi robią robotę i ten kolorek taki żywy, widać że nie zajechana :wink4: Tak jak planujesz, lampki na przód najlepiej Valeo zespolone i do tego xenon - nie poznasz swojego autka :> Na Twoim miejscu jeszcze bym zmienił grill na poliftowy, masz już chromowane relingi i ładnie to wygląda to jeszcze grill poliftowy i będzie super :good: Lekka gleba faktycznie by się przydała :wink4:

Opublikowano

no autko spoko. jak wrzucisz zespolone valeo (lub zamiennik depo) i wsadzisz xenon to auto bedzie wygladalo calkiem inaczej - wiem to z doswiadczenia ze swoja a4

Opublikowano

kretcik niby czemu ma nie podejsc ?? jest soczewka, dodatkowo oznakowana D2S wiec az sie prosi o xenon :D

Opublikowano

artur323 gdybyś nie miał chromu na autku to bym Ci polecał lampki z czarnymi wkładami, ale masz chromowane relingi więc wg mnie ori zespolone Valeo lub zamiennik depo z chromowanymi wkładami będzie pasował idealnie :good: I nie bierz ringów itp. ringi to do bełemwu :tongue4: najlepiej ori soczewka i już :good: Wsadzisz xenon i nie poznasz autka :wink4: