MrFork Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Mam zamiar brać się za wymianę kierownicy, zauważyłem ze istnieją kierownicę multifunkcyjne do obsługi radia itd. Czy jest możliwość żeby podłączyć coś takiego do przedlifta ?
karol24 Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 Poszukaj tematu bo był wałkowany potrzebna Ci kierownica z poduchą multi, kwadratowa taśma, przekażnik, przewody sam sobie zdrobisz przy odrobinie zdolności no i do przedlifta redukcja wieloklinu.... Jakie masz radio? bo musiał byś znależć listę, które fabryczne radia multi obsługuje.
MrFork Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Temat właśnie znalazłem, muszę trochę nad nim posiedzieć, żeby to ogarnąć. Radio Concert I. Przy wymianie kiery, kable idące do taśmy trzeba przerabiać czy klakson i airbag jest P&P ? Edytowane 21 Marca 2015 przez MrFork
fanthomas18 Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Trzeba lutować kable, wtyczki są inne
olioooo Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Witam.podpinam sie do tematu wiem ze temat stary ale jestem trakcie realizacji tego pomysłu mam tylko pytanie jak sprawa wyglada przy roczniku '98 Wiem ze kierownica wchodzi bez problemu mam duzy wieloklin sa odnotowae przypadki ze działa ta multifunkcja z niefabrycznym radiem?(potrzeby adapter tylko czy potrzebuje tych przekaźników ? ogolnie jest temat opisany ale sie pogubiłem ) czy poprostu lepiej mieć ori radio . Edytowane 18 Września 2016 przez olioooo
marcin_franz Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Lepiej mieć ori radio. Wtedy na 100% zadziała.
Kossta Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Lepiej mieć ori radio. Wtedy na 100% zadziała. Ja mam radio niefabryczne JVC, wystaje z niego kabelek z napisem "Steering Wheel Remote". Czy jest szansa, że radio niefabryczne zadziała z kierą Audi? W tym radiu jest tylko jeden kabel do kierownicy, jak jest w fabrycznych?
Rekomendowane odpowiedzi