efendi44 Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Witam serdecznie. Czy ma ktoś jakiś sposób na regulację spryskiwaczy? Chodzi mi o to czym tam najlepiej dojść żeby dobrze ustawić na szybę.
Magicbattle Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 motoda prob i bledow. bierzesz igielke i ustawiasz innej rady nie ma. ustawiasz troche i psikasz jak zle to dalej ustawiasz az do skutku
efendi44 Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Opublikowano 18 Marca 2015 motoda prob i bledow. bierzesz igielke i ustawiasz innej rady nie ma. ustawiasz troche i psikasz jak zle to dalej ustawiasz az do skutku to tak ale chodzi bardziej mi o to czym to regulować.może ma ktoś jakiś patent sprawdzony.
Kamyk Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 igła chociaż kiedyś czytałem że w ASO mają takie grzebienie ale - info niepotwierdzone
ExeQtoR Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Szpilka krawiecka ;-)))) http://pasmanteria.net/455-270-large/szpilki-krawieckie-rozeta.jpg Patent idealny ;-)))) - ok 3cm długości, - odpowiednia grubość - kulka kolorowa i "duża" jest za co trzymać a jak spadnie gdzieś to jest szansa znalezienia Odradzam regulacje zimą... bo mi paluchy zmarzły... ;-/ aha.... tylko odczekaj zawsze te 2-3s... bo potem zawsze jeszcze raz wycieraczki idą.... jak coś może Ci wytrącić szpilkę z ręki czy nawet w skrajnych przypadkach wbić gdzie nie trzeba....
Robero321 Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Ok ale jak ma spryski mgiełkowe tam ustawia się to śrubką
efendi44 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Opublikowano 19 Marca 2015 Dzięki bardzo za info. Prawda jest taka że ta regulacja to nie jest za szczęśliwe rozwiązanie. I jeszcze do tej prostej czynności najlepiej dwie osoby.
nitroo Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Nie przesadzaj. Nie róbmy z tego nie wiadomo, jak trudnej operacji...
Rekomendowane odpowiedzi