pukko Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Mam problem. Wymieniłem komplet z przodu, wziąłem lemfordera, ale na drobnym bruku lub niewielkim uskoku (podjazd) jeszcze coś stuka. Na szarpakach w stacji diagnostycznej nic nie słychać, zero luzów, przy bujaniu też cisza, co to może być? Poduszki amortyzatorów? Coś jeszcze?
marcinch001 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Sprawdz górne mocowanie amortyzatora. Aco tam może stukać przecież nie ma tam łożysk jak juz coś to amorek stuka .
Robero321 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Tak jak wyżej sprawdź Górne mocowanie amora - tą poduszkę
pukko Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Opublikowano 20 Marca 2015 (edytowane) Tak jak wyżej sprawdź Górne mocowanie amora - tą poduszkę Dzięki, biorę się zatem za górne mocowania. Który z producentów jest godny uwagi? Żeby nie wtopić w jakiś chłam. Edytowane 20 Marca 2015 przez pukko
Robero321 Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 nie kupuj tylko sprawdź je bo może się okazać że coś innego
DARIO88 Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 mam podobny problem i nie moge dojsc co to stuka.
daros Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 Czasami lubi się delikatnie poluźnić nakrętka od amortyzatora i stuka. Musi ona być mocno dokręcona.
marcinch001 Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 Czasami lubi się delikatnie poluźnić nakrętka od amortyzatora i stuka. Musi ona być mocno dokręcona. Jak się moze polużnić jak ta nakrętka jest zabwzpieczona przed odkręcaniem no chyba ze ktoś nie wymienia tej nakrętki za każdym razem jak sie ją odkręca .
daros Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Po prostu zdarza się i tyle. Nie zawsze prace są wykonane rzetelnie i fachowo (montaż tego co ma się pod reką ), to są potem takie kwiatki :/
Rekomendowane odpowiedzi