Opublikowano 14 Listopada 200718 l TTom3k w sobote zostajesz na noc w Rzeszowie czy moze wracasz do Tarnowa..?
Opublikowano 15 Listopada 200718 l Autor I lizaki.. jakie znowu lizaki??? Okrągłe, słodkie Bedzie dmuchany zamek po, ktorym bedzie mozna skakac.. no to git........ktos jeszcze chetny ze mna ........ Oczywiście! :drool:
Opublikowano 15 Listopada 200718 l Okrągłe, słodkie chupa chups....... Cytat: angela 14 Listopad 2007, 23:43 Cytat: ykk 14 Listopad 2007, 23:41 Bedzie dmuchany zamek po, ktorym bedzie mozna skakac.. naughty no to git........ktos jeszcze chetny ze mna ........ grin Oczywiście! drool Wiciu....to Ty jednak bedziesz??? Nie no jak tak....to :th:
Opublikowano 15 Listopada 200718 l No to pojezdzone ...;( Przed chwila probowalem pojechac audica to ledwo wyjechalem z parkingu i sie wrocilem...NIE MA SZANS na letnich! Teras czekam tylko kiedy mi przyjda zimowki pewnie dopiero w pon albo wt a ja na weekend musze byc w rzeszowie ;P Ale jutro zakladam wielosezonowki moze stopnieje ten snieg ...
Opublikowano 15 Listopada 200718 l Licze na to.. ale fajnie dzis bylo sie poslizgac tylno napedowka.. Jak tak bedzie w przyszla sobote to masakra..
Opublikowano 16 Listopada 200718 l kurw# m#c ! dzisiaj to nawet na zimowkach bedzie kiepsko! ZIMA :bicz:
Opublikowano 16 Listopada 200718 l No to nam w Małopolsce dosypało..... 20km od Tarnowa sytuacja wygląda następująco
Opublikowano 16 Listopada 200718 l kurw# m#c ! dzisiaj to nawet na zimowkach bedzie kiepsko! ZIMA :bicz: Ja dziś na letnich do pracy pojechałem... Było ślisko jak cholera, ale dojechałem cało... Dziś zmieniam koła na paskudne blaszane zimówki... bleeeee
Opublikowano 16 Listopada 200718 l Autor No to nam w Małopolsce dosypało..... 20km od Tarnowa sytuacja wygląda następująco Miód, malina.
Opublikowano 16 Listopada 200718 l A w Wawie nie ma sniegu...... Brzydko i szaro wszedzie....... Ale macie fajnie ..
Opublikowano 16 Listopada 200718 l Fajnie........ja tam bym wolala snieg.... :th: Az przyjemniej.....a tak to......przygnebiajaca szarosc za oknem.....
Opublikowano 16 Listopada 200718 l Fajnie........ja tam bym wolala snieg.... :th: Az przyjemniej.....a tak to......przygnebiajaca szarosc za oknem..... Angel zapraszam do odwiedzenia mnie w Rzeszowie, sniegu u nas bardzo duzo i cal czas pada