Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HAha a ja mam najblizej i sobie wymiene przed spotem alusy hahaha :P

Osz Ty!!!! :bicz3: Tylko sprobuj...... :rant::D

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Wyświetleń 291,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Juz 2.. :polew:

Opublikowano

To w takim razie ja moje alu, wrzucam do bagaznika.......i 10km przed Tarnowem zmienie.... :polew:

Opublikowano

W DT (20 km od Tarnowa) jest zaklad gdzie zmieniaja szybko koleczka.. :polew:

Opublikowano

W DT (20 km od Tarnowa) jest zaklad gdzie zmieniaja szybko koleczka.. :polew:

ykk dzieki za info...... :polew:

Opublikowano

a co jak ktos nie ma stalówek? :mysli:

tak jak ja :>

w takim wypadku mysle zeobejdzie sie bez konsekwencji :thumbup:

pozdrawiam i oby do spota 24.11

Opublikowano

To w takim razie ja moje alu, wrzucam do bagaznika.......i 10km przed Tarnowem zmienie.... :polew:

Haha dobre;] Nie no ja jeszcze mam letnie ale do 24 niebardzo wyrobie ;/ Musze kupic opony zimowe ale mam maly problem bo mam prawie nowe opony uniwersalne continental 205/65/15 rozmiar i sie zastanawiam czy kupic 2 zimowki 205 czy 195 bo 4 to troche duzy wydatek :P

Opublikowano

Radze zmienić oponki na zimówki, czytalem na wp ze zasypalo Niemcy i Austrie i leci do nas:)

A tak na marginesie, jakie to oponki uniwersalne?

Opublikowano

Radze zmienić oponki na zimówki, czytalem na wp ze zasypalo Niemcy i Austrie i leci do nas:)

Tzn. o co ci dokladnie chodzi ? o model ? nie pamietam ..

Opublikowano

nie, nie o model, tylko o to czy w ogole sa opony tzw. uniwersalne? bo letnie i zimowe robione sa zupelnie inaczej i z innej gumy, dlatego zastanawiam sie czy mozna osiągnąć az taki kompromis zeby byly letnio-zimowe. Dla przykładu, letnie z wysokim indeksem predkości słabiej trzymają przyczepność juz od +10 w dół, a znowu zimówki szybciej sie zuzywaja w tem np. +15 stopni.

Opublikowano

nie, nie o model, tylko o to czy w ogole sa opony tzw. uniwersalne? bo letnie i zimowe robione sa zupelnie inaczej i z innej gumy, dlatego zastanawiam sie czy mozna osiągnąć az taki kompromis zeby byly letnio-zimowe. Dla przykładu, letnie z wysokim indeksem predkości nie trzymają drogi juz od +10 w dół, a znowu zimówki szybciej sie zuzywaja w tem np. +15 stopni.

No wiem do d*py sie na nich w zimie jezdzi dlatego musze zmienc ;/ a opony mozna komus sprzedac na lato albo ja spalic :D

Opublikowano

nie, nie o model, tylko o to czy w ogole sa opony tzw. uniwersalne? bo letnie i zimowe robione sa zupelnie inaczej i z innej gumy, dlatego zastanawiam sie czy mozna osiągnąć az taki kompromis zeby byly letnio-zimowe. Dla przykładu, letnie z wysokim indeksem predkości nie trzymają drogi juz od +10 w dół, a znowu zimówki szybciej sie zuzywaja w tem np. +15 stopni.

No wiem do d*py sie na nich w zimie jezdzi dlatego musze zmienc ;/ a opony mozna komus sprzedac na lato albo ja spalic :D

ee no spalić szkoda, zawsze lepiej sprzedac i pare groszy zostanie w kieszeni, chocby na paliwko ;-)

Korzystales może z tego Hoteliku co Ci poleciłem czy moze znalazles cos innego ?

Opublikowano

chodziło mu pewno o opony WIELOSEZONOWE :D (jeździsz czy sypie śnieg czy świeci slonce :P)

A co do zimy to Ona już nadchodzi wczoraj obruciłem Tarnów i z powrotem (około 45km bo jeszcze sie po mieście pokręciłem) i auta nie poznałem przodu wogóle nie było widać, biała ściana... Za to dziś rano jak to wszystko puściło w garażu to sie chwyciłem za głowę bo cały zderzak i maska w piachu i błocie...

Nie wiecie czy czasami drogowcy już wyjechali z całym asortymentem wczorajszej nocy... hehe :P

A i takie pytanie poza tematem... nie wiecie kto ma do sprzedania takie ALU ??

alulr2.th.jpg alu2is5.th.jpg alu3bx7.th.jpg

Mogą być bez opon... A jak by były z oponami to tylko letnimi... :P

R15 niema innej opcji :|

I po prosze o opinie które z tych 3 najlepiej by sie prezentowało na Bordowej :a4fan: po lifcie... 96r

Opublikowano

Tą felge na środkowym zdjęciu to ja teraz mam, na wiosne planuje zmienic na większe także byly by do sprzedania z oponami Michelin, ale to 16' a Ty chcesz 15' z tego co napisales...

Opublikowano

Hmm.. w sumie takie R16 nie były by złe... :) a tak z ciekawości jak szerokie gumy tam masz ??

Bo wizualnie mi sie podobają...

Opublikowano

Hmm.. w sumie takie R16 nie były by złe... :) a tak z ciekawości jak szerokie gumy tam masz ??

Przy tych felgach mam 205/55/ czyli chyba standard jak na 16'.

Opublikowano

Oooo.. no to było by elegancko...:) bo jakieś ekstremalnie szerokie 235 nie wchodzą w gre hehe :D Pogadamy na spociku jeszcze hehe :D

Opublikowano

Oooo.. no to było by elegancko...:) bo jakieś ekstremalnie szerokie 235 nie wchodzą w gre hehe :D Pogadamy na spociku jeszcze hehe :D

nie no 235 to za szerokie jak na 16', bardziej taka szerokosc to do 17' a na spociku to ja bede na stalowych 15, jak większośc chyba :>

Opublikowano

hehe looźno... to przynajmniej nie będę sam z Angelą :) hehe :audi:

Opublikowano

slaweq bylem w tym hotelu ale akurat byly tylko pokoje za 114zl . Wiec odpuscilem i pojechalem do domu hehe . Ale w ten weekend juz zostaje napewno ii najprawdopodobniej w hotelu " u Kroczka " - 80 albo 90zl ale za to bardzo przyjemnie czysto elegancko. A w tym na rogu tak jak mowles jesopcja za 74zl ze sniadaniem ale wydaje mi sie tam jakos tak ....niezbyt ;/