Opublikowano 5 Listopada 200718 l Dobra ja siispotkam z ykk obgadamy sprawe i damy znac co jak i kiedy
Opublikowano 5 Listopada 200718 l Mi pasuja 10,16,17.. Panie i Panowie nie musimy sie spieszyc. Nikt nie powiedzial ze to musi byc teraz. Mozna rownie dobrze sie ekstra zoorganizowac i ustalic wszystko na wiosne. Ja nie widze problemu.. :th:
Opublikowano 5 Listopada 200718 l Ja tez sie zapisuje na ten spocik, a co do terminu to 17 badz 24 jest ok Ps. Angel ale rozruszałaś temat [br]Dopisany: 05 Listopad 2007, 17:02 _________________________________________________Widze, że pojawia sie temat wiosny:) Panie i Panowie do wiosny jeszcze kupa czasu, dopiero zima sie zaczęła, chyba nie chowacie furek do garaży na zime?
Opublikowano 5 Listopada 200718 l Ja też byłbym chętny jeśli nic mi nie stanie na przeszkodzie więc czekam na konkrety pzdr ps. Angela za opóźnienie :th:
Opublikowano 5 Listopada 200718 l Grzanek no problem.... Najwazniejsze ze, sie piszesz na spocik........ :th:
Opublikowano 5 Listopada 200718 l ja też piszę sie na spocik pewnie ktoś po mnie wpadnie kilka osób z Kielc i Pińczowa i zajedziemy na Tarnów oj będzie się działo tyle audiczek :drool:
Opublikowano 5 Listopada 200718 l Niech ktoś zrobi jakąś listę co by się można wpisywać, żeby było wiadomo ile nas jest chętnych i skąd. będzie jak nas sie dużo zjedzie
Opublikowano 5 Listopada 200718 l Spoko.....liste moge zrobic.... Tylko konkretny termin wybierzmy...... Bo jak narazie to jest...albo 17 albo 24 Listopada.......
Opublikowano 5 Listopada 200718 l Spoko.....liste moge zrobic.... Tylko konkretny termin wybierzmy...... Bo jak narazie to jest...albo 17 albo 24 Listopada....... Angel to rób liste, mnie możesz juz wpisać
Opublikowano 5 Listopada 200718 l Angel? Przeciez ja kobieta jestem A termin wybrany? ja bym obstawiala 24......
Opublikowano 5 Listopada 200718 l Oj zgubiła mi sie literka :> Mi to w zasadzie wszystko jedno czy 17 czy 24 Pomyslec też trzeba bedzie nad godziną bo o 17 to już ciemno mamy...
Opublikowano 5 Listopada 200718 l Widze, ze trzeba was postawic przed faktem dokonanym..... 24 Listopada........ godz mozna dograc.... Tylko ten Tarnow cos spi........ Juz nie wspomne o Krakowie i Rzeszowie....... Chlopcy wstawac......szkoda zycia na spanie
Opublikowano 5 Listopada 200718 l Anlela postawila sprawe jasno i bardzo dobrze, oby tylko wszystkim pasował 24:) szkoda tylko, że z mojego miasta jestem jak narazie sam
Opublikowano 6 Listopada 200718 l ANGELA Kraków nie śpi tylko patrzy jak ogarniacie temat.... :gwizdanie:
Opublikowano 6 Listopada 200718 l 24! ykk ostatnio sie nie popiisales wiec teras sie mussz dostosowac ;] 17 ja jestem w rzeszowe ;/! Chyba zze robimy w piatek 16 to ok