Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Srodkowa felga najladniejsza :th:

I nie ma sie co zastanawiac......

Ja bym brala 16''..........na Twoim miejscu.....

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Wyświetleń 291,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No ze sie tak wetne w temacik opon, a co z spotem ? Wiadomo juz wszytsko ? Przynaje sie nie chce mi sie czytać kilku stron w tył wiec moze ktoś stresci co i jak ? Wrzuci do Nas czyli do Spocików Krakowskich by wszyscy wiedzieli co i jak

pozdrowionka :a4fan:

Opublikowano

ja miałem takie 15 jak na pierwszej fotce do sprzedania, to nikt nie chciał :tongue4:

teraz zagosciły zimówki na nich

Opublikowano

ykk, TTom3k.......

no wlasnie...co z ta miejascowka.......?

Trzeba konkretne miejsce w koncu wybrac.......

Spot juz tuz...tuz....a miejsca nie ma...

Oj slabo sie staracie.......

Bo jak narazie to wiadomo tylko, ze 24 Listopad godz 15......

Opublikowano

Oj i moj przyjazd do was stanol pod znakiem zapytania....Bo to sa andrzejki o ile sie nie myle a moja kobita krzyczy ze spoty wazniejsze itp...jak to kobiety :kox:

Opublikowano

Oj i moj przyjazd do was stanol pod znakiem zapytania....Bo to sa andrzejki o ile sie nie myle a moja kobita krzyczy ze spoty wazniejsze itp...jak to kobiety :kox:

Bierz kobiete na spot a pozniej wieczorkiem wyskoczycie sobie na jakies balety i obnie strony bedą zadowolone ;)

Opublikowano

Tukan 2000 Andzejki...ta sa tydzien pozniej czyli 30 a nie 24.... ;)

Ale Slaweq ma racje...zabierz kobiete ze soba.....i przyjezdzajcie na spota.......

Opublikowano

Co do miejscowki to zostaje Pod Debem. Moge ewentualnie podjechac tam i spytac czy nie ma w tym czasie tam jakiejs imprezy(zeby nie byl zajety parking i zebysmy tam mogli ewentualnie wpasc)

Opublikowano
  • Autor

Co do miejscowki to zostaje Pod Debem. Moge ewentualnie podjechac tam i spytac czy nie ma w tym czasie tam jakiejs imprezy(zeby nie byl zajety parking i zebysmy tam mogli ewentualnie wpasc)

Nie pytaj, bo pogonią. A tak, zawsze możecie powiedzieć, ze jesteście kolumna przejazdem i zaraz sie zbieracie.

Opublikowano

Nie pytaj, bo pogonią. A tak, zawsze możecie powiedzieć, ze jesteście kolumna przejazdem i zaraz sie zbieracie.

Wsumie tak ..

Opublikowano

Wsumie tak ..

W sumie to mozna i zapytac, chwile postoimy na zewnatrz a pewnie wejdziemy do srodka pogadac... kazdy by cos zamowil, nawet kawe czy herbate a moze cos na ząb... jak tyle osob by mu cos kupiło to raczej fochów nie powinien pokazywac, damy mu zarobić wkoncu :)

Opublikowano
  • Autor

(...)

W sumie to mozna i zapytac, chwile postoimy na zewnatrz a pewnie wejdziemy do srodka pogadac... kazdy by cos zamowil, nawet kawe czy herbate a moze cos na ząb... jak tyle osob by mu cos kupiło to raczej fochów nie powinien pokazywac, damy mu zarobić wkoncu :)

Noooo... każdy restaurator będzie zachwycony, jak mu 20-sto osobowa banda wpadnie do wycyckanego lokalu, zrobi zamieszanie, bo przecież stoliki trzeba będzie poprzestawiać, papier w WC założyć itp.

A potem ta zarąbista grupa zamówi po herbacie :polew:

Troche ironizuję, ale myślę, ze zapytanie nie jest do niczego potrzebne (wrecz może spowodować u nich focha). Podjedziecie, postoicie, wejdziecie albo nie, trzaśniecie po herbacie, albo mineralnej na 3 osoby i ... tyle - nie zdążą sie przygotować.

A jak Was od razu pogonią, to pojedziecie pod Taurusa, a tam od nowa itd itd - jest w Tarnowie parę miejsc :>

Opublikowano

No wiec zostaje pod Debem.... :th:

Tylko wieksza czesc bedzie przyjezdnych.....

Dajcie jakies namiary...jak tam dojechac......

A jakby ktos jakos mapke zapodal........to juz wogole by bylo...... :thumbup:

Bo nie wszyscy wiedza ale ja to czasem zabladzic lubie..... :D

Opublikowano

No wiec zostaje pod Debem.... :th:

Tylko wieksza czesc bedzie przyjezdnych.....

Dajcie jakies namiary...jak tam dojechac......

A jakby ktos jakos mapke zapodal........to juz wogole by bylo...... :thumbup:

Bo nie wszyscy wiedza ale ja to czasem zabladzic lubie..... :D

Angel w razie gdybyś zabładziła to wyjade po Ciebie... :> My z Rzeszowa trafimy tam raczej bez problemu, bo ktoś pisał ze "Pod Debem" jest w okolicy obwodnicy Tarnowskiej, wiec to "po drodze" :D

Opublikowano
Angel w razie gdybyś zabładziła to wyjade po Ciebie... cheesy My z Rzeszowa trafimy tam raczej bez problemu, bo ktoś pisał ze "Pod Debem" jest w okolicy obwodnicy Tarnowskiej, wiec to "po drodze" grin

No prosze..jaki dobry kolega......

Slaweq jak cos to bede pamietac..... :decayed:

Opublikowano

Angela Ty z tego Pińczowa w świętokrzyskim ?? jak tam to można sie umowić to pojedziesz w małej kolumience ze mną i ykkiem :P

Opublikowano

No z tego. Pinczowa... :naughty:

Ale z tym bladzeniem to taki maly zarcik byl......

Ja lece z Wawy...zachaczam po drodze o Kielce...zbieram chlopakow i lecimy do was cala grupa...

Takze mam nadzieje, ze cala grupa sie nie zgubimy...... :D

Ale jak cos to mozemy sie gdzies umowic, to dolaczycie do nas..... :naughty:

Opublikowano

hehe... no to niema opcji żebyś przez moje miastecko nie jechała hehe :)